Hvordan en Pellet komfur arbejde med Baseboard varme?

December 7

Når det kommer til at varme dit hjem, bliver alternativ opvarmning metoder mere pålidelig og effektiv hvert år. Hvis du bruger varmt vand baseboard varme og er på udkig efter en ny måde at varme dit hjem, kan en pellet komfur arbejde med din kedel til at gøre det ske.

Pellet komfur

Pilleovne er den reneste af de faste brændstof-brænding varme indstillinger du kan sætte ind i dit hjem. Pilleovne brænde komprimeret træpiller savsmuld og andet træaffald og kan bruges i fritstående boliger samt lejligheder eller ejerlejligheder. Mens pilleovne bruges ofte som Rumopvarmere eller pejse, varme et bestemt rum, kan de også tilsluttes til kedler til brug i forbindelse med baseboard varme systemer.

Baseboard varme

Varmt vand baseboard varmesystemer fungerer meget gerne radiatorer; varmt vandpumper gennem kobberrør skjult bag sokler, cirkulerer varmen der stiger for at varme et koldt værelse. Det varme vand er leveret af en kedel system. Da det køler i rørene, cirkuleres vand op tilbage til kedlen skal opvarmes igen. Hvis du har en back boiler tilsluttet din pellet komfur, kan at kedlen levere varmt vand til baseboard varme.

Komplikationer

Når du bruger en pellet komfur og baseboard varme sammen, du mister nogle af varme i det rum, hvor brændeovnen er placeret. Kun 20 til 60 procent af varmen vil være til rådighed for cirkulation i rummet; resten vil blive anvendt til at varme vand. Hvis du forsøger at erstatte en gammel ovn med en ny pellet komfur, kan det være udfordrende at få det til at arbejde med din nuværende kedel, selv om det kan gøres, hvis din nye brænder er dimensioneret og placeret lige højre.

Overvejelser

Pilleovne og kedel systemer de service er mere udbredt i lande som Skandinavien og Finland end i USA. Pilleovne opnå høj forbrænding effektivitet priser, men de har en stor ulempe: de skal være forbundet til elektrisk strøm til at køre. Hvis du mister elektricitet, ikke kun vil ovnen lukket ned og stoppe opvarmning det vigtigste rum i dit hjem, men du vil også miste alle baseboard varme så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com