Sådan installeres krydsfiner sub gulv

December 7

Før du lægger nye trægulve, vinyl fliser, tæppe eller andre gulv materialer, vil du ønsker en glat, selv sub gulv installeret over det gamle gulv. Dette giver en solid og plan arbejdsoverflade for at anbringe gulvbelægning og tilføjer stabilitet for at forhindre gulvet fra knirkende eller flytte. For de fleste gulvmaterialer end keramiske fliser, vil en krydsfiner sub gulv fungere fint. (Hvis du om keramisk flise, så krydsfiner sub gulv ikke er anbefales, fordi en mere stiv overflade er nødvendig for at forhindre krakning injektionsmørtel. For keramiske fliser, sub gulv med cement-bestyrelsen i stedet for krydsfiner, og ellers følge de samme instruktioner.)

Instruktioner

•Lay de første 8 af 4 krydsfiner plader, top side ned, langs væggen i et hjørne, så to sider af det er omkranset af væggen. Brug din limpistol til at sprede limen over ark i en kryds og tværs mønster, der falder et par inches af den ydre kant af bestyrelsen i arket og ikke give mere end én kvadratfod af krydsfiner uden lim på det.

•Klik arket over og tryk det på plads, hvor det var, med lim siden ned. Ved hjælp af din boremaskine med skruetrækker bit, synke en gipsvæg skrue hver 6 inches rundt langs kanten af stykket, og om hver 1 fods i resten af stykket.

•Measure pladsen tilbage i rummet fra den korte ende af krydsfiner til langt væggen, sætte din målebånd på tre forskellige steder langs kanten og skrive hver måling på krydsfiner. Hvis rummet venstre er mindre end 8 fod, overføre alle tre målinger til et andet ark af krydsfiner, line op dit niveau langs alle tre mærker, og trækker en lige linje mellem dem. Oprettet brik på din savbukke og skær med din rundsav. (Hvis der er mere end 8 fod fra kanten af arket til væggen, opstille en anden fuld ark der, at sikre det på samme måde, og derefter måle og skære den næste stykke.)

•Lay de afskårne stykke i rummet mellem de tidligere ark og væg, med det afskårne side mod væggen, for at sikre det passer. Hvis det gør, fjerner det, anvende limen direkte på gulvet i samme mønster, som du brugte tidligere, lå stykket der, og skru den ned som før.

•Lay det næste kursus krydsfiner plader sammen med det første kursus, at skabe en stram søm på 8-fods sider og svimlende dem, så at du ikke har nogen fire-vejs gennemskæringer fra 4-fods sider. Generelt, du kan opnå dette ved blot at starte hele processen fra anden enden af lokalet, medmindre det sker for at alle ark i det første kursus passer jævnt med ingen nedskæringer. I så fald brug rundsaven for at trimme en fod off ene ende af det første ark, før du lægger i det næste kursus, så korte sømmene ikke line op.

•Measure og skær endelige kursus til fit, skære plader på langs, hvis det er nødvendigt, og lim og skrue dem ned.

Tips & advarsler

  • Altid bære sikkerhed goggles når du bruger rundsaven.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com