Hvordan du tilslutter en 3-polet lyskontakt

December 7

Hvordan du tilslutter en 3-polet lyskontakt

En tre-polede switch, mere almindeligvis omtales som en tre-vejs switch, er kabelforbundet til en anden switch, således at hver af dem kan styre det samme lys. En tre-vejs kontakten har fire vigtige komponenter: jorden, neutral og to "rejsende" (normalt røde og sorte ledninger i et stykke af 14-3). Da tre-vejs afbrydere kommer i par, ene ende bør have den fase, der giver spænding, og anden enden bør have en ledning, der er knyttet til lyset. Det kan synes som en masse ledninger til at håndtere, men at vide, hvor hver enkelt går vil sikre at du kan styre en lys fra flere parametre.

Instruktioner

•Sørg for at sikre, at der ikke er tale om live ledninger i boksen. Kontrollere panelet breaker og sørg for, at alt er slukket. Hvis du stadig ikke sikker på, kan du købe et værktøj, der registrerer hvis en ledning er live.

•IDENTIFY alle ledninger, der er til stede i boksen switch. Dette vil gøre tingene meget nemmere. Ledningerne bør normalt, mærkes, når de er i første omgang køre mellem boksene og lys.

•Bond jorden ledninger. Du behøver kun én grund til at køre til switchen, så twist alle nøgne jorden ledningerne sammen og krympe dem. Du bør bruge en metaltråd krympe til at fastgøre jorden ledningerne sammen.

•Bond neutralt ledninger sammen. Disse ledninger må ikke sættes på kontakten, selv, så de bør strippet og snoet sammen med en wire møtrik.

•Sæt de to "rejsende". Hvis man ser på de tre-vejs switch, er der to skruer på modsatte sider. Dette er, hvor rejsende vedhæfte i begge ender af parameteren tre-vejs. Strip ledninger tilbage omkring en halv tomme. Afhængigt af typen switch, kan det have huller i ryggen, der lige ledningerne tillægger, eller du skal måske wrap ledningerne omkring skruerne. Enten måde, spænd skruerne helt med en stjerneskruetrækker.

•Strip de andre sort ledning, som enten fase (magt) eller det ben, der løber til lys, omkring en halv tomme. Tillægger det den enkelt skrue, enten ved at skubbe det ind i hullet på bagsiden af parameteren eller ved at omkranse dem omkring skruen. Stramme denne skrue.

•Skub ledninger på bagsiden af boksen, og sørg for ingen nøgne ledninger rørende. Skrue switchen ind i hullerne på boksen med en stjerneskruetrækker.

•Gentag denne proces i begge ender af switchen: en tre-vejs kontakten fungerer ikke, medmindre begge ender er knyttet.

Gendanne magt og kontrol for at sikre kontakten virker i begge ender. Vend det på i den ene ende og derefter ud på den anden, derefter gentage denne proces.

•Affix vægpladen med flad-head skruetrækker. Skruerne er normalt pakket med pladen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com