Tørretumbler udluftninger og Air Duct Rengøring værktøjer

December 8

Tørretumbler udluftninger og Air Duct Rengøring værktøjer

At holde tørretumbler udluftninger ren vil aktivere din tørretumbler til at arbejde mere effektivt og hurtigere. At holde tørretumbler udluftninger fri for fnug reducerer risikoen for en brand. Tilstoppede udluftninger kan forårsage tørretumbler bliver varmere end det burde, som kunne ødelægge termostaten. Bagsiden af en tørretumbler kan blive varmt med normal brug, så det er vigtigt at holde området bag tørretumbleren fri for fnug og brændbare materialer. De fleste mennesker holder ikke windows åben når opvarmning eller køling deres hjem. Dette betyder, at din opvarmning og afkøling enheder er genbrug den samme luft igen og igen gennem ventilationskanaler. En lille mængde af luftfugtighed kan forårsage støvmider og allergener til at indsamle i ventilationskanaler, tør, og blive blæst tilbage ind i huset. En professionel udluftningsanordning rengøring selskab kan lejes til at rense din ventilationskanaler eller du kan vælge at gøre det selv. For at gøre dette, skal du nogle særligt udstyr.

Støvsuger

For tørretumblere, kan en støvsuger bruges til at rense tørretumbler lommen hvor lint fælden sidder. Du skal frakoble din tørretumbler og flytte den væk fra væggen, og fjern kanalsystem fra bagsiden af tørretumbleren. Brug vakuum sammen med en hårtørrer børste fra et kit til at rense kanalsystem. Ren på bagsiden af tørretumbleren, gulvet hvor tørretumbleren sidder og væggen.

Lufthuller, fjerne udluftningsanordning covers og bruge vakuum slange og vedhæftede filer hen til ren kanalsystem, som du kan nå. Bruge en tør klud til at løsne fast på støv og snavs. Aldrig bruge noget fugtig til at rense luftkanaler. Gentag denne procedure for alle ventilationsåbninger i huset. De fleste af støv og allergener vil være temmelig tæt på vent åbninger, så rengøring som du kan nå vil forbedre luftkvaliteten.

Tørretumbler rensesæt

En tørretumbler rengøring kit kan købes hos din lokale hardware butik for omkring $20 (i 2010). Sættet indeholder tørretumbler pensler, fleksibel stænger og vakuum adaptere. Når du bruger stænger fra et kit, skal du bruge en boremaskine. Du vil tilsluttes penslen findes i kit stænger og vedhæfte forsamlingen til en boremaskine. Forsamlingen vil gennemsøge indersiden af kanalsystem, når rutinen er på.

Opvarmning og afkøling Vent filtre

Når du er tilfreds, din luftkanaler er rene, kan du placere filtre i udluftningsanordning dækker. Disse filtre sælges på din lokale hardware butik, og kommer i størrelser til at passe næsten alle ventilationsåbninger. Filtrene vil holde støv og allergener fra genindtaste huset. Ændre filtrene jævnligt, fordi støv vil samle på ydersiden af filteret, når ventilationshullerne ikke er i brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com