Bananer kan gemmes i køleskabet?

December 8

Bananer, er med deres karakteristiske form og nærende værdi, en af de mest almindeligt spist frugter i Amerika. Velsmagende, sund og alsidig, bananer er grønthøstes fra en plante, der ser meget gerne et træ. I modsætning til mange andre frugter modnes bananer normalt på markedet eller derhjemme. De vil ikke modner i køleskab, men de kan blive gemt der.

Modning

Bananer er plukket, mens de er stadig grønne. Når de modnes, de slå lyse gule, derefter udvikle brune pletter. Bananer er på deres mest velsmagende og mest nærende, når de har udviklet brune pletter, men er ikke brun over det hele. Overmodne bananer har en stærk duft, er blød og kan blive brun over det hele. De fleste marked bananer har nogle grønne stadig på dem. Bananer, som er grønne på spidsen vil tage en anden tre til fem dage at modnes ved stuetemperatur.

Lagring af

Gemme modning bananer ved stuetemperatur. Brug en banan indehaveren til at hænge dem--ligesom de hænge fra banan plante. Dette sikrer, at de ikke vil udvikle bløde pletter eller blå mærker fra hvile på counter overfladen eller i en frugtskål. I almindelighed, modne bananer bliver sidste for kun to eller tre dage ved stuetemperatur inden de bliver overmodne.

Køleanlæg

Bananer kan gemmes i køleskabet, men dette vil stoppe modningsprocessen. Hvis du placerer en umodne bananer i køleskabet, det aldrig vil modnes – selv når du tager det igen. Derfor bør du kun gemme modne bananer i køleskabet. De kolde temperaturer bliver huden brun, men det vil ikke forringe kødet af banan. Modne bananer kan opbevares i op til fem dage i køleskabet.

Sække

Hvis din bananer er for grøn og du vil have dem til at modnes hurtigt, placere dem i en lukket brun papirpose. Tilføje et æble for at fremskynde processen yderligere. Æbler giver off en gas, der fremskynder modningsprocessen. Ikke holde æbler og bananer sammen i en frugtskål medmindre du ønsker bananer til at modnes hurtigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com