Sådan undersøgelse grænserne for en ejendom

December 8

Sådan undersøgelse grænserne for en ejendom

Der er forskellige tilgange til landmåling grænserne for en ejendom. Du kan undersøge din egen ejendom grænser til dine egne formål, men en gør det selv-undersøgelse vil ikke være juridisk bindende. En anden metode er at ansætte en hjørne finder at kontrollere positionen for de eksisterende fysiske hjørne markører. Dette er et billigt alternativ til at ansætte en professionel land surveyor, men resultaterne af et hjørne finder er også ikke retligt bindende. Juridiske spørgsmål, såsom en ejendom line tvist mellem tilstødende ejendom ejere, vil kræve en professionel land surveyor betænkning.

Instruktioner

Gør det selv ejendom undersøgelse

•Få en kopi af din ejendomsskat kort fra din lokale assessors office.

•Locate det eksisterende fysiske hjørne markører for din ejendom. Brug skat kort til at tilnærme deres placeringer. Eksisterende markører kommer i forskellige former, herunder overjordiske træ stakes, metal stakes med farvet tips og sunkne stakes med farvet plastik hætter. Du kan have til at grave lidt for at finde en eksisterende ejendom hjørne markør.

•Measure afstanden mellem de eksisterende hjørne markører med et målebånd eller afstand måling hjul. Afstande skal lige målinger på kortet ejendomsskat.

Hjørne Finder undersøgelsen

•Hire en hjørne finder til at finde én eller flere skjulte hjørne markører eller at etablere hvis eksisterende synligt hjørne markører er placeret korrekt. Hvis du er i tvivl om et hjørne markør, skal du ikke betale for et resultat på alle eksisterende hjørne markører.

•Indlæs en ejendomsskat kort fra din lokale ejendom assessors hjemmeside.

•Brug resultaterne af lejede hjørne finder til at måle afstande mellem hjørne markører med et målebånd eller afstand måling hjul og sammenligne de målte afstande til ejendomsskat kort målinger. Hvis de stemmer overens, kan du være forholdsvis sikker undersøgelsen er korrekte.

Professional Land Survey

•Hire en professionel land surveyor fysisk afgrænse layout af din ejendom. Bestemme graden af service, der kræves: hjørne-finding med grænsen afgrænsning eller struktur kortlægning.

•Request et hjørne-finding service og grænsen afgrænsning fra land surveyor kræver hvis der er en egenskabslinje bestride en juridisk inspektørernes rapport. Hvis der ikke er nogen eksisterende hjørne markører, vil landmåler placere nye for at fastlægge de juridiske grænser for din ejendom.

•Request ekstra fysiske struktur mapping service når du skal afgøre, om en struktur, som et hus, ligger ifølge kode på din ejendom.

Tips & advarsler

  • Gennemføre en jord undersøgelse, før du køber en ejendom for at undgå unødvendige retlige forviklinger senere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com