Anvendelsesmuligheder for citronsaft

December 8

Ifølge Idaho observatør er citroner en værdifuld frugt med mange anvendelsesmuligheder. Citroner er rige på C-vitamin, a-vitamin og calcium, magnesium og kalium. Citron, der adskiller sig fra andre frugter, fordi ud over sundhedsmæssige værdi, frugten har også en husstand værdi.

Citron og slankekure

En af de mest fremtrædende anvendelser for citronsaft har været til at miste vægt. Citroner er blevet brugt til slankekure formål over de sidste mange årtier, og tanken om en citron juice kost fortsætter med at få momentum. Bog, "The Lemon Juice kost," af Theresa Cheung, hedder det, at citron kan bruges til at hjælpe kroppen afgifte naturligvis og rev op metabolisme. Forfatteren anfører, at citron øger kroppens detox og fordøjelse.

Ondt i halsen

Citron kan også bruges som en naturlige hjem afhjælpe for at lindre ondt i halsen. Ifølge Mayo Clinic giver omrøring honning og citronsaft i et glas varmt vand og derefter gør det muligt at sidde ved stuetemperatur en behandling for ondt i halsen. Citronsaft hjælper cut slim i halsen og honning lindrer det.

Dårlig ånde

Personer med dårlig ånde kan også drage fordel af citronsaft. Gurgle med Fortyndet citronsaft kan reducere forcefulness af dårlig ånde. Virkningerne af citron juice for dårlig ånde er ikke begrænset til mennesker. Ejere af hunde med dårlig ånde kan slippe en lille mængde citronsaft i hundens vand for at lindre dårlig ånde. Dog burde pet ejere sørge citronsaft ikke indeholder sukker.

Citron rense

Personer, der ønsker at rense deres hjem naturligt kan bruge citronsaft og vand blandes i lige store mængder. Tilføjelse blandingen til en sprayflaske giver en naturlig og effektiv køkken og badeværelse cleaner. Ud over rengøring hjemmet, citron kan også opfriske luften eller opbevares i køleskabet til at styre ubehagelige lugte.

Overvejelser

For år, har mennesker brugt citronsaft til at rense deres skærebræt. Det er vigtigt, at personer indser, at selv om citron kan rense et skærebræt, det ikke kan rense det. Ifølge Mary A. Keith, en ernæringsforsker og sundhed agent, folk kan bruge citronsaft til at fjerne pletter fra en udskæring bord, men det vil ikke rense en bestyrelse. For at dræbe bakterier på et skærebræt, skal du bruge en quart af vand med en teske af blegemiddel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com