Sådan reparation brand og vandskade

December 8

Sådan reparation brand og vandskade

Ild og vand kan forårsage omfattende skader til et hjem, som kan være kostbare at reparere. Professionel rengøring selskaber, der specialiserer sig i hjem restaurering efter brande og oversvømmelser er tilgængelige til at reparere hjem efter katastrofer, men boligejere kan, i et omfang, rense og reparere ild og vand skader i hjemmet. Tidspunkt er af allerstørste betydning, når reparation af ild og vand skader. For at gemme dine ejendele og forhindre varig skade på dit hjem, du bliver nødt til at komme med en handlingsplan, så snart som muligt efter ilden eller vandskader opstår.

Instruktioner

•Opkald din forsikringsagent. Ifølge licens hjem forbedring, bør at kontakte din forsikringsagent for at bestemme omfanget af din dækning under din boligejer eller lejers forsikringspolice være den første ting du gør når du forsøger reparationer. Din agent bør være i stand til at give dig de tilgængelige forsikringsbeløbet og give dig en bedre idé om hvor mange penge, hvis nogen, vil være tilgængelige for reparationer. Din agent kan også give dig navne og tal af teknikere med speciale i typerne af reparationer nødvendige for dit hjem, hvis du vælger at hyre en professionel.

•Åbn et vindue. Øget ventilation vil hjælpe med at stoppe øget vandskader, skimmel og meldug. Åbne døre og vinduer og bruge en fan til at cirkulere luften i hele de beskadigede områder.

•MOP op overskydende vand på trægulv. Selv hvis gulve er forseglede, de kan og vil blive beskadiget ved langvarig udsættelse for vand. Brug et absorberende mop at suge vandet op og bruge fans for at sikre mellemrummene mellem brædderne har en chance for at tørre ud. Når helt tørt, skal du muligvis refinish gulvbelægning afhængigt af mængden af skaderne fra mødet vand.

•Flyt møbler og følsomme dokumenter til et tørt sted. Møbler kan være beskadiget fra sidder på et vådt tæppe, så sørg for hurtigt at flytte det til en sikker, tør plads så hurtigt som muligt.

•Rinse vand beskadigede områder og ejendele med rent vand for at fjerne snavs, sod og snavs. Brug en ren, blød, fugtig klud og forlade objekter fordelt ud indendørs tørre ved hjælp af fans sat op til at forbedre ventilationen.

•Separat tekstiler til at holde farverne fra blødning. Skyl og lægge fladt eller plads ud i et godt ventileret område til fremme tørring.

•Rengør kobber og messing inden 24 timer efter røg eksponering. Ifølge licens Home Improvement, dette er tidsrammen i hvilke røg kan etch kobber permanent. Hvis du vil gemme eventuelle inventar eller tilbehør, bruge en specialiseret kobber renere at fjerne røg rester.

•Tag sod fra polstring. Generelt anbefales det at du kalde en professionel for at undgå at skubbe sod yderligere ned i stoffet. At forsøge at fjerne sod rester, anbefaler licens Home Improvement støvsugning uden vedhæftet mindst en tomme over stoffet.

•Tag sod fra vægge, gulve og lofter med en "tør svamp" betød at forblive tørre, der indeholder passende rensekemikalier. Gnid de farvede område oppefra og ned med blide bevægelser i én retning. Ved hjælp af vand vil kun smøre sod og forværre problemet.

•Applicer en kommerciel meldug og skimmel remover til gulve og tæpper med at holde skimmel og meldug, der kan være til stede under gulvtæppet polstring og mellem gulvbrædderne i at vokse.

•Opkald en professionel til at beskæftige sig med røg lugt og elektronik. En professionel har det rigtige udstyr til at fjerne røgen fra tekstiler og vægge. Af sikkerhedsmæssige årsager, bør elektronik renses og repareres af en professionel reparation selskab, da hjem reparationer kan føre til elektrisk stød og forbrændinger.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge en professionel efter at have vurderet omfanget af skaderne.
  • Brug ikke elektronik, i en våd område eller efter vand eksponering indtil de er blevet undersøgt af en professionel.
  • Kontroller dit hjem er sikkert at indtaste efter vand og brandskader.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com