Højtryks-vand Jetting til rengøring af vægge

April 6

Rengøring væggene med højtryks vand jetting, kaldet hydro-rengøring, kan være skadelige for nogle udendørs vægge og bør aldrig gøres indendørs. Selv om hydro-rengøring er ikke så hård på overflader som sandblæsning, giver presset vandet nok kraft, at det faktisk kan bære væk maling. Derfor, det bør anvendes på umalede beton eller mursten, der er blevet testet i en inconspicuous område for at sikre, at overfladen kan tage det uden skader.

Dele af en højtryksrenser

Et højtryk vand jetting skive har tre hovedkomponenter: pumpen, aflæsser og spray gun. Pumpen kører på enten gas eller elektricitet og er tilsluttet et indtag af vand; vand er leveret via en slange tilsluttet indtagelse. Pumpen opbygger tryk til op til omkring 1.000 PSI for en lille hjem enhed og op til 20.000 PSI for industrielle-styrke skiver, der styrer mængden af vand, der er frigivet gennem spulehåndtaget, når udløseren er trykket.

Gas vs elektriske pres skiver

Generelt er professionel kvalitet pres skiver maskiner om størrelsen af en stor plæneklipper eller større, der kører på gas. Gas tryk skiver har den højeste PSI og er bedst for store arbejdspladser. El pres skiver tendens til at være mindre, omkring størrelsen af en støvsuger eller mindre, med lavere PSI, hvilket gør dem en bedre mulighed for mindre husstand arbejdspladser og når du har brug for en mere bærbare skive. Med elektrisk skiver, skal du bruge en forlængerledning, som kan være tunge; gas tryk skiver er trådløs, selvom de stadig er tilsluttet en vandslange.

Sikkerhedsforanstaltninger

Selv hvis du pres rengøring uden kemikalier, er det vigtigt at bære den passende beskyttelsesudstyr, når du bruger en højtryksrenser. Øjenbeskyttelse er nødvendige, fordi højtryk vand jets eksplosionerne væk debris, der kan blive luftbårne. Høreværn bør bæres, hvis den højtryksrenser du bruger har et højt pumpe. Hvis du bruger kemikalier i højtryksrenseren, dit ansigt og tøj skal dækkes, eller du skal bære arbejdstøj. Aldrig spray trykbærende vand på mennesker, kæledyr eller skrøbelige genstande.

Ved hjælp af en højtryksrenser

Når presset skive enhed er forbundet med vandslange og tændt, overhøre en inconspicuous område af væggen for at sikre vandstråler opnå det ønskede resultat. For rengøring, holde PSI omkring 1.000 til 2.000. Til stripning og sprængning, øger en høj PSI kombineret med en smal åbning i toppen af dysen intensiteten af jet. Punkt dyse med en 45-graders vinkel mod den laveste del af væggen og presse på aftrækkeren. Flytte vand jet frem og tilbage og bevæge sig langsomt opad. Tillad ikke jet til at koncentrere sig om ét sted for længe, da det kan forårsage skader.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com