Hvordan til at plante Skyrocket enebær træer

December 10

Hvordan til at plante Skyrocket enebær træer

Skyrocket enebær træer er smalle med en afrundet base og kommer til et punkt i toppen af træet. Enebær træer trives i områder, der er tørre- og de tåler kulde særdeles godt. Ved modenhed, kan Skyrocket enebær være 10 til 20 fod høje. Enebær træer er god læhegn i udkanten af ejendommen, som en hæk og for smalle fortove.

Instruktioner

•Vælge et område, der får seks timer eller mere i direkte sol hver dag. Jorden kan være af dårlig kvalitet, indeholder basisk eller syre og veldrænet med jord pH 4.5 til 8,5.

•Dig et hul to gange større end klump af Skyrocket enebær. Hullet bør dybt nok for root krave (linjen jord omkring stammen af træet enebær) til at sidde selv med overfladen af den omgivende jord.

•Mix en stor mængde af grus med jorden og tilføje et lag af grus i bunden af hullet, hvis jorden er ler og ikke dræn godt. Tilføje et lag kompost eller blad mug i bunden af hullet og bland det i jorden du fjernet når du gravet hullet.

•Work et par af de lange rødder løs omkring bunden af Skyrocket enebær. Placer enebær i hullet og fylde det op igen med jord og kompost mix. Pat jorden rundt Skyrocket enebær med dine hænder til at fjerne luftlommer i jorden. For et stort træ, kan du bruge dine fødder.

•Kapacitet Skyrocket enebær træ mindst en gang om ugen for at holde jorden fugtig. Det er meget vigtigt at vande træet regelmæssigt i løbet af de første to år. Regelmæssig vanding hjælper enebær træ etablere rødder solidt i jorden. Sprede barkflis omkring bunden af træet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com