Sådan Beskær en indendørs palmetræ

December 10

Sådan Beskær en indendørs palmetræ

Palmer er en signatur symbol på varmt vejr, ocean breezes og et afslappende tropiske livsstil. De kan plantes udendørs eller indendørs, tilføjer et strejf af troperne til ethvert hjem eller bygning. Naturligvis skal disse træer ordentligt vedligeholdt og forsynet med den rigtige konfiguration af jord, temperatur og sollys til at forblive raske. Især vigtigt at stueplanter, dog er beskæring af bladene. For at styre størrelsen af en indendørs palme og fjerne døende, næringsstof-forbrugende dele af planten, skal palmetræ beskæres med omhu.

Instruktioner

•Tag brun, døde blade fra planten. Skære disse stykker på det punkt, hvor fronds er forbundet til stammen, men passe på ikke for at beskadige stammen af træet.

•Tag løs bladstilkene fra palme. Slæbebåd forsigtigt på bladstilk; Hvis de ikke trække let, Forstyr ikke dem yderligere.

•Fjern alle blomster, frugter og frø. Disse dele af planten er unødvendigt at en indendørs palme, fordi der er ingen nuværende bestøvere, og frøene vil simpelthen falde til gulvet snarere end frugtbar jord. De vil kun forbruger planter energi og næringsstoffer, hvis tilbage til at vokse.

•Anvend gennem denne beskæring proces ca en gang om året. Beskæring for ofte vil forårsage mere skade end hjælp til palme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com