Hvordan at reparere revner på balkon

December 10

Konkrete balkon gulve er vanskelige at reparere når de udvikle revner. Ikke alene er balkon revner grimme, men de kan også vokse til det punkt, at de kan påvirke strukturen af balkonen. Mange gør-det-selv starter reparationsprocessen ved at tilføje mere konkret at revner. Det kan kun gøre problemet værre. Medmindre den ny beton er en total kamp i sammensætning, det vil ikke have samme struktur som den oprindelige beton og vil kun knæk igen. Epoxy produkter er ofte en bedre løsning at reparere revner, fordi de tillader til udvidelse og sammentrækning af den betongulv.

Instruktioner

•Sweep alle rester fra balkon gulvet. Tage ekstra pleje til at fjerne eventuelle rester, gemmer sig i revner. Skrub gulvet med et par dråber skålen vaske blandet i en spand varmt vand. Være særlig opmærksom på at fjerne nogen fedtet pletter. Skyl gulvet godt med klart vand og tillade balkon tørre grundigt, før du fortsætter.

•Mix lige dele epoxy harpiks og epoxy hærder. Tilføje fire gange beløbet af kvartssand til mængden af epoxy blanding. Rør blandingen godt med en maling omrører.

•Applicer denne blanding til alle revner på balkonen gulv med en pensel. Hvis gulvet er ujævnt, bruge epoxy som en nivellering sammensatte for at udjævne overfladen. Hæld en lille mængde af epoxy i en lav spot og fjer det rundt i kanten, ved hjælp af et paintbrush. Tillad den balkon gulvet tørre helt efter fabrikantens anbefaling. Temperatur og fugtighed kan påvirke tørretid.

•Mix et andet parti af lige dele epoxyen hærder og harpiks. Tilføje to dele sand pr. hver del epoxy for denne batch. Tilføje epoxy farve til blandingen, hvis det ønskes.

•Coat hele altan gulvet med det andet parti af epoxy, ved hjælp af en paint roller, for at forhindre fremtidige revner fra formning. Hvis du foretrækker, skal du bruge en murske, sprede epoxy 1/16 af en tomme tyk. Lad epoxyen afslutte tør efter anvisningerne på producentens etiket før udskiftning møbler på balkonen.

Tips & advarsler

  • Du vil vide, når det hærder og harpiks er mixet ordentligt når blandingen er alle én farve. Undgå omrøring for hurtigt eller du kan få bobler i epoxy, der vil efterlade åbninger i det færdige produkt...
  • Scatter sand sprængning sand over overfladen af epoxy, før det tørrer for at give gøre en skid-resistent overflade. Tillad overfladen tørre i mindst fire timer. Feje den overskydende sand fra balkon gulvet.
  • Rense dine værktøjer med vand, inden epoxyen sætter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com