Hvad man skal gøre for et dampstrygejern, der ikke damp længere

December 11

En ny dampstrygejern kan koste dig overalt fra $17 til $40, men har du virkelig brug for en? Hvis din jern har stoppet dampning eller lejlighedsvis efterlader en mørk mærke på en hvid skjorte, skal du kun rense den. Spray stivelse, skyllemiddel og vaskemiddel bygge på strygesålen, og mineraler fra vand fra hanen kan tilstoppe damp huller. En god rengøring, vil dog nemt reparere et dampstrygejern, der ikke steam mere.

Ren udvendigt

Først, rense bunden af cool, unplugged jern. Ved hjælp af en svamp og vand, krat flade overflade samt indrykningerne hvorfra damp formodes at undslippe. Hvis indrykningerne er vanskelige at nå med på svamp, prøv en fugtet bomuld tippes vatpind. Da mange strygejern har en speciel belægning, ikke bruge en skrattende pad eller slibende rengøringsmiddel.

Eddike og vand

Næste, for at fjerne mineralske aflejringer fra vandtanken, nå for at pålidelig husstand helper hvid eddike. Men før du gør, check med det jern fabrikanten at sikre din garanti tillader det. Bland en opløsning af 1/3 kop vand til 1/3 kop eddike. Hæld det i vandtanken, og slå jernet med den valgte indstilling for damp. Lad sidde i tre minutter dampende. Næste, dræne jern, som følger: Tag jern. Lægge den, Strygning overfladen nedad, på en plade placeret i din køkkenvask. Lad det løbe indtil tom (ca. en time). Endelig, skyl vandbeholderen med vand. Når du igen bruge jern, lad dit første projekt være en klud til at indsamle enhver resterende gunk!

Eddike og bagepulver

Washington State Universitys hjemmeside, CreativeCleaner.com, foreslår den samme tilgang ved hjælp af 1/3 kop eddike blandet med 1 tsk bagepulver. Hæld den sydende blandingen i jern, sætte den i, tænder den damp og hvile det på strygesål på en afkøling rack. Efter 30 minutter, tag jern, tømme tanken og skyl det med rent vand. Igen, først bruge jern på materiale du ikke værdi.

Rengøringsmidler

Det er også muligt at rengøre en jern med et produkt, der er en chelatdanner, designet til at fjerne mineralforekomster. Blandt disse rengøringsmidler er CLR, fejlfri Hot jern renere, Whink dampstrygejern renere og kalk væk. Det er vigtigt at følge instruktioner, samt holde disse produkter fra børn, fordi de er giftige. Generelt er bruges disse rengøringsmidler med en cool jern. En opløsning af vand og renere blandet og føjes til vandtanken og lov til at sidde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com