Forskellige typer af rød kornel træer

December 11

Forskellige typer af rød kornel træer

Træet rød kornel (Cornus sericea) er fundet i hele de nordlige dele af USA og yderligere i Canada hele vejen ind i den arktiske cirkel, ifølge Department of Agriculture. Denne plante, almindeligt vokser som enten en busk eller et lille træ, og kan nå en moden højde på omkring 10 fod. Der findes flere sorter af rød Kornel, alle har forskellige og særprægede eponyme rød-shaded bark. På grund af sin solide kolde modstand, kan rød kornel bruges i en bred vifte af indstillinger for landskabspleje og havearbejde.

Redosier kornel

Redosier Kornel er en fælles kornel sorter, der er fundet fra Mexico til den nordlige del af Nordamerika. Denne plante har normalt deep-rød til lilla-sort knopper, med aflange blade af mellem 2 og 5 inches i længden og 1-2 inches lang. Redosier kornel kan bruges i en bred vifte af indstillinger, fra læhegn til motorvejen Forskønnelse. Dens frugt og kviste er spist og bruges af mange arter af vilde dyr, herunder kaniner, rådyr, Rødhals og fugle, ifølge North Dakota State University.

Bergeson Compact

Bergeson kompakt rød Kornel er, som navnet antyder, en kompakt busk version af træet. Planten vokser typisk between4 til 6 fod høj og en samme bredde. Planten har hvide blomster og frugt og vokser i USDA hårdførhed zoner 7 til 2b. Busk er temmelig tæt, vokser i en mounded form. Bladene tænder lys rød eller pink i efteråret før udgydt.

Kardinal kornel

En ny hybrid sorter af rød Kornel, kardinal Kornel har en lys rød twig farve om vinteren ifølge University of Minnesota. Farven udvikler i sent falde og fortsætter indtil foråret, eller indtil bladene begynder at vokse. Planten vokser til en gennemsnitlig højde og bredde mellem 8 til 10 fod, og kan leve i dårligt drænet, våd jord. Kardinal dogwoods arbejde samt hjørne accenter eller som masse beplantninger at give vinteren landskabspleje farve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com