Hvordan at rengøre glas skårene fra en tilhugget glas rør

December 12

Hvordan at rengøre glas skårene fra en tilhugget glas rør

Glasskår fra en tilhugget glas rør kan forlade næsten usynlige stykker på dit gulv, der kan skære eller såre nogen, der går på dem. Glasset kan også spores i hele huset til forskellige steder, hvilket gør det næsten umuligt at fjerne. Rengøring glas skårene fra et brækket rør skal gøres straks, og metoden rengøring varierer afhængigt af gulvets overflade.

Instruktioner

•Back fra glasskår, og læg på hårde såler sko. Arbejde omkring glas skårene, der er knap synlige for det blotte øje gør dig modtagelige for at træde i dem, forårsager foden nedskæringer. Sætte på tykke stof handsker der er resistente over for skæres.

•Pick store stykker af rør med dine fingre, bortskaffelse af dem i en papirspose. Derefter placere dem i en genanvendelse bin. Placere dem i en genanvendelse bin uden papirpose efterlader dem åbne til at blive knust og skabe skår i bin.

•Vacuum over det rod at rydde op i synlige skårene. Brug små beslutningsforslag frem og tilbage. Ikke vakuum over områder af tæppet hvor der ingen skår, fordi vakuum kan sprede mindre skårene hele tæppet.

•Våd et papir håndklæde og køre det over området med skår på flise eller keramiske gulv. Smid et stykke køkkenrulle. Brug ikke en klud, at du agter at genbruge på en anden rod, da det er umuligt at ryste ud alle små glas skårene fra håndklædet. Alternativt kan du drys et stykke brød med vand og tørre op i rodet på flisen. Bortskaffe brød straks efter oprydning.

•Grasping enderne fast, klappe et stykke gaffatape over gulvtæppet området hvor glas skårene er til stede. Opløfte gaffatape, og Bortskaf straks.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com