Skjuler ujævn Deck moler

December 12

Der er flere grunde til dæk piers kan være ujævn, herunder builder fejl, vridning og jorden skiftende. Ujævn dæk piers kan bortlede opmærksomheden fra udseendet af din udendørs beboelsesrum, især hvis dækket sidder flere fod fra jorden. Du kan dog skjule ujævn deck molerne ved at installere træ gitter paneler mellem ydre rand strøer og jorden. Du kan fuldføre dette projekt med grundlæggende snedkeri værktøjer.

Instruktioner

•Measure bredde af dæk med et målebånd. Skær to sektioner med 2 x 4 tommer trykimprægneret tømmer til denne måling med en rundsav til at danne de øverste og nederste gitter ramme plader, som er de dele, der udgør toppen og bunden af rammen gitter tillægger.

•Measure afstanden mellem den øverste kant af rand tværbjælke, som er den ydre bord, der sidder under de pyntede boards i slutningen af dækket, og jorden. Skære en del af 2 x 4 tommer tømmer 7 inches kortere end denne måling for hver ende af bunken, og hver 16 inches af dæk bredde, stillinger for at danne rammen gitter.

•Saml den bredde sektioner og to af stillingerne i et rektangel. Brug en boremaskine monteret med en skruetrækker bit, Indsæt 6-tommer træ skruer gennem de øverste og nederste ramme plader i enderne af stillingerne. Gentag denne proces for indvendige gitter ramme studs, afstand mellem knopperne 16 inches fra hinanden mellem slutningen studs. Kontroller hjørner af rammen med en tømrer square.

•Klippe gitter paneler passer til rammen med et bord så. Nail panelerne gitter til rammen med 3-tommer søm og en hammer.

•Anbring ramme på fælgen strøer således at toppen af rammen er flugter med toppen af tværbjælke. Tillægge rand tværbjælke med 6-tommer træ skruer gitter ramme. Gentag processen med opbygning og installation gitter rammer på siderne af dækket, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og arbejdshandsker når bygning gitter rammer for at minimere din risiko for skader.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com