Sådan installeres bolig sorte rør

December 12

Sådan installeres bolig sorte rør

Sorte rør i boliger bruges til levering af gas til brændeovne, vandvarmere, osv. Røret, selv sælges i forskårne længder fra nogle tommer til flere fod og har en tråd i hver ende. Tråden er tilspidset, således at det er tyndere for enden af røret. Dette medvirker til at forsegle fælles når tilsluttet en kobling, at reducere muligheden for utætheder. Om muligt at tråd rør, nødvendige professionelle værktøjer. Men mange hjem forbedring butikker tilbyder denne service, både skæring og gevindskæring røret til længde.

Instruktioner

•Measure hele længden af run gas rør. Notere typen af koblinger behov (lige, 45-graders, 90-graders, etc.), og hvor de vil være placeret i gas linjen. Være så nøjagtige som muligt, når du måler hver nødvendige længde af røret. Dobbelttjekke alle målinger før du køber gas røret.

•Drej gasforsyningen på husets Gasmåleren. Start på den eksisterende gasledning for levering og arbejde din vej ét stykke rør på et tidspunkt.

•Dæk den første tråd med tråd sammensatte og skru det i hånden på plads. Når det er fuldt hånd-stramme, stramme den med en rørtang men ikke mere end to sving--mere kan beskadige bagdækslets gevind.

•Applicer tråd sammensatte til anden enden af røret og tråd på de nødvendige koblinger. Spænd den med skruenøgle. Brace røret for at gulv bjælker eller væggen studs, som du går. Fortsætte i mode installation af nye rør og koblinger, indtil du når gas armaturet. Anvende sammensatte til den sidste tråd og tråd om en gas shut-off ventil. Spænd den med skruenøgle og drej ventilen håndtaget til "off".

•Drej på gas og fyld en vand sprayflaske med sæbevand. Spray hvert fælles at tjekke for eventuelle utætheder.

Tips & advarsler

  • Husk at starte gas udbud slutningen af den nye gas linje og arbejde din vej ned ad linjen til gas armaturet.
  • Hvis der er nogen lækager, spænd koblingen i 1/8 omgange indtil den lækage stopper.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com