Naturlige planter til landskabspleje i Californien

April 13

Naturlige planter til landskabspleje i Californien

Landskabspleje med California native planter giver adskillige fordele i forhold til indført eller fremmede arter. Naturligvis passer til for jordbund og klima betingelser inden for staten, tillade Californien indfødte gartnere til at oprette landskaber der kræver lidt vand eller pleje, men samtidig give gavnlig vækststed for indfødte insekt og dyrearter. Prydplante og hårdføre, indfødte planter hjælp fange en lille skive af Californien er fejret naturlige skønhed, mens fordel det lokale miljø.

Californien indfødte træer

En række indfødte Californien træer er velegnet til store partier har behov for skygge. Pacific madrone (Arbutus Douglasgran) trives langs kysten i Californien og hvor som helst der modtager temperatur og fugt-modererende maritime indflydelse.

Høj og statelige, Pacific madrone er kendt for sin attraktive rødlig-orange bark og blanke, mørke-grøn stedsegrønne blade. Det er relativt tørke-tolerante og tilbyder rigelig skygge efter kun et par års vækst.

Californien bay laurel (Umbellularia californica) er en anden art, der gør godt i kølig og fugtig maritime miljøer. Duftende og attraktive, Californien bay laurel vokser til 40 fod i højden, hvis tilladt, men også reagerer godt på beskæring.

Californien indfødte buske

Flere indfødte californiske buske fungerer godt som prydplanter på grund af deres attraktive bark, blade og blomster. Manzanita (Melbærris) er slægt af stedsegrønne buske findes i hele chaparral miljøet i Californien. Talrige ornamentale sorter findes, hver fremvisning af artens strålende røde bark, sølvfarvede blade og fine klokkeformede blomster.

Kaldet Californien lilla, er ceanothus en slægt af tørke-tolerante stedsegrønne buske fundet overalt i bjergene i Californien. Fælles navn blev givet i reference til sin brushy lilla blomster, der ligner syrener. Ray Hartman er en populær sort af ceanothus, avlet for sine større blade og blå-farvet blomster.

Fælles snowberry (Snebær albus laevigatus) er et passende valg for fugl-venlige afdækning. Opkaldt efter sin lille voksagtig-hvide bær, tiltrækker det sommerfugle i foråret med sine små lyserøde blomster og sultne fugle i efteråret, når den bærer frugt.

California Native blomstrende planter

Californien er hjemsted for en forbløffende mangfoldighed af vilde blomster, blandt dem mange, at gøre attraktive native-plante landskabspleje. Scarlet abe blomst (Mimulus cardinalis) er en stor flerårig wildflower vokser til tre fod i højden. Opkaldt efter sin rørformede crimson blomster, det aggressivt reseeds og er velegnet til større parceller eller haver.

Blandt de mest hårdføre og mest attraktive blomster til tørke-udsatte områder trives sydlige skov penstemon (Penstemon grinnellii) i høj varme, dårlig jord og med lidt vand. Vokser til en og en halv fod i højden, bærer det et væld af bleg lilla, snapdragon-formede blomster hele sommeren.

For områder, der ser lidt opmærksomhed, gøre nogle planter samt hummingbird salvie (Salvia spathacea). Det vokser til one-fod i højden og breder sig aggressivt, hurtigt dækker områder af dårlig jord med driver af duftende, fuzzy løv. Hele sommeren sender det op to-foot-tall blomsterspyd forsynet med masser af rørformede fuchsia blomster.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com