Sådan forbedre dit hjem sikkerhed landskabspleje

December 13

Sådan forbedre dit hjem sikkerhed landskabspleje

Hvad du plante i din værftet og haven påvirker sikkerheden for din familie og hjem. Sikkerhed landskabspleje indebærer at vælge planter og administration af din eksisterende landskab for at gøre dit hjem mere synligt og sikre. Ingen hjem er helt tyverialarmer-bevis, men sikkerhed landskabspleje vil hjælpe med at beskytte dig mod en potentiel tyv. Hvis du begrænser gratis adgang til en prowler, vil han kigge efter en lettere mål.

Instruktioner

•Trim eksisterende buske eller buske at fjerne skjulesteder for en prowler. Skære grene fra din vinduer eller balkon, så en indbrudstyv ikke kan bruge træer eller buske som en stige.

•Plant buske eller træer for at øge din sikkerhed. Hvis du kan lide privatliv, planter kaktus, roser eller tornede buske under din windows og på post døre. BlackBerry vinstokke vokser hurtigt langs hegn, har tornede og årstidens frugt. Opretstående enebær og Berberis vokse ind i tætte skærme, og deres stikkende løv afskrækker skjule. Ocotillo kan udfylde en nøgne hjørne eller rock haven.

•Plant lavt voksende buske til at beskytte din ejendom knappanel naboer at observere mistænkelig aktivitet. Kvarteret Watch medlemmer eller cruising politibiler kan hurtigt scanne dit hjem for for alle lurer omkring Vinduer eller døre. Holly og firethorn er dekorative, tornede og kræver minimum pleje. For tørre klimaer er spansk bajonet og nål bush gode valg.

•Spørg din lokale Planteskole personale eller landscaper forslag planter passer til stilen i dit hjem, klimaet og din jord. Mange ønskeligt planter for sikkerhed arbejde godt for at reducere vandforbruget.

Tips & advarsler

  • Stå på gaden og se på dit hus at se hvilke enkle ændringer, kan du gøre med minimal indvirkning på dit budget. Det tager nogle gange bare at fjerne en tilgroet bush og erstatte det med en dekorativ beskyttende busk. Du kan gradvist erstatte aldrende træer og buske i et par år med planter, der udvikle sig til en sikker landskab.
  • Xeriscaping refs til bevarelse af vand landskabspleje. Hvis du udskifter planter, synes om deres krav til vand.
  • Hvis du bor i et fællesskab med en boligejer association, kontrollere, at enhver ændring i planter er i overensstemmelse med forordningerne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com