Nemmeste orkideer til at vokse

December 13

Nemmeste orkideer til at vokse

Mens mange typer af orkideer er klassificeret som "nem" eller "nybegynder" planter, er phalaenopsis orkidé den nemmeste at vokse i dit hjem. Det har været hybridiseret for at være en stueplante i næsten 200 år, så alle crankiness er blevet avlet ud af det.

Grundlæggende behov

Phalaenopsis orkideer, også kendt som møl orkideer, varm-vokser (fra 62 til 90 grader Fahrenheit), lav-lys orkideer. De er epifytter, hvilket betyder, at de bliver fanget op i grene af træer i det filtrerede lys af høj trædækket i deres naturlige miljø. Fordi de har aldrig dyrket i snavs, har deres rødder aldrig lært cope med siddende i fugt. At blive for våd er den ene ting, de ikke kan tilpasses.

Overwatering = død

Phals skal have en særskilt våd tør cyklus at være robust. En vellykket vanding tidsplan vil efterligne, hvad orkidé nød, da det var en ukrudtsplante. Det betyder, at anlægget er vandes når toppen af potning mix er meget tørt at røre (spaghnum moss mix) eller pot føles lys (bark blanding). Simulere en hurtig tropisk bruser ved vanding plante i vasken med lunkent vand, indtil det fosser ud af drænhuller. Lad planten sidder og dræne grundigt før du lægger det tilbage i sin sædvanlige plads.

Lyskrav

Phalaenopsis orkidé naturligt voksede i høje træ dækning, som ydes filtreret lys. Selv om det er en tropisk plante, vil det solskoldning hvis udsat for de hårdeste timer af sollys. Placer din phal, så det modtager to til fire timer af lyse, indirekte lys om dagen. Hvis bladene føles varm at røre eller få gule plamager, de får for meget lys. Hvis bladene er en mørk skov grøn, får de ikke nok lys. Din blade bør være en medium, græs grøn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com