Fejlfinding vandvarmere termostater og elementer

December 13

Hoppe ind under bruseren kun at finde du har ingen varmt vand er aldrig behageligt. Før du ringer Reparatøren, gøre lidt fejlfinding af vand opvarmningsanlægget termostat og element. Oftest kan gør det boligejer diagnosticere og Udskift defekte dele.

Sikkerhed første

Frakobl strømforsyningen. Da de fleste vandsbeholdere er kabelforbundet i hjemmet, slukke afbryderknappen inde den elektriske panel. Være opmærksom på også at der kan være varmt vand i tanken. Hvis udskiftning af varmeelementer er nødvendig, Vær forsigtig, når tømning vandet.

Termostater

Din vandvarmer har en øvre termostat og en lavere termostat. Brug en skruetrækker til at skrue panelerne adgang til hver. Panelerne har elektrisk advarsel klistermærker til at hjælpe dig med at genkende dem. Næste, kan du nødt til at trække nogle isolering ud af den måde hen til adgang termostater. Den øverste termostat er direkte under en rød knap, der nulstiller høj limit switch. Termostaten vil have tre ledninger knyttet til det samt en urskive, der læser varme og varmt.

Justere et volt-ohm-meter til indstillingen RX1 og sørg for at du nul det ud. Placer en sonde på hver af terminalerne på venstre side af termostaten. Du bør modtage en læsning af nul. Hvis du får nogen anden læsning termostaten er defekt og skal udskiftes.

Lavere termostaten vil blive testet på samme måde. Hvis udskiftninger er nødvendige, frakoble ledningerne fra termostaten og Skru dem fra deres placering. Tage de defekte termostater til butikken og sørg for du køber dem, er den samme størrelse og rating som dem, der er defekt.

Varmelegemer

Varmeelementer er bag de øvre og nedre termostater. De ligner en lang U-formede stang. Find varmelegemet og afbryde en af ledningerne fra terminal slutningen af elementet. Sæt volt-ohm-meter til RX1000. Røre en sonde til montering bolt for elementet og den anden på hver af terminalerne. Hvis aflæsningen på volt-ohm-meter viser andet end infinity, erstatte elementet.

Hvis udskiftning er nødvendig, først dræne vandvarmeren. Dernæst fjerne monteringsskruer til elementet og afbryde de resterende wire. Sørg for at tage den defekte element med dig, når du køber en ny for at sikre du får den nøjagtige element kræves.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com