Problemer med saltvand systemer til Pools

December 14

Problemer med saltvand systemer til Pools

Mange mennesker har bevæget sig væk fra traditionelle ferskvandspool systemer og overflyttede til saltvand pools på grund af forskellige fordele saltvand systemer giver. Der er typisk ingen grund til at købe klor til en saltvands-swimmingpool, vandet er mere hudvenlig, og det har ikke de samme skrappe kemiske lugte. Men saltvandspools er ikke uden ulemper. Før du foretager overgangen fra ferskvand til saltvand, skal du vide de mulige problemer, der kan opstå, som ejer af et saltvandspool.

Metal forringelse

Inde i din swimmingpool er der sandsynligvis flere metaldele. De må ikke være indlysende, men skruer, blinkende, pæle, plader og andre forskellige komponenter i din belysning, hulskeer og lejdere er lavet af metal. Problemet med saltvand pools er at salt er ætsende og kan bære disse dele for tidligt. Det svarer til virkningerne af ocean spray og salte luft i nærheden af en strand på en bil parkeret i nærheden. Der er et konstant behov for at skylle bilen for at forhindre rust og korrosion. Det samme gælder med saltvands-swimmingpool, medmindre du ikke kan skylles disse dele effektivt. Så kan du finde dig selv udskifte rustne dele oftere, end du ville gøre i en ferskvands-swimmingpool.

Svært ved at opretholde klor niveauer

En saltvandspool bruger en chlorinator til at producere klor til poolen i lavere niveauer end du har brug for i en ferskvands-swimmingpool. Salt i vandet passerer gennem en chlorinator, som bruger elektrolyse til at generere chlorgas fra salt i vandet. Problemet er, at denne klor er vanskeligere at opretholde. Det kan ikke kunne holde trit med kravene, som nogle puljer med tunge badning masser, masser af regn eksponering eller forkert stabilisator niveauer. Også, en saltvands-pool chlorinator behov pumpen til at køre at producere klor, og nogle mennesker køre dem kun i korte perioder i løbet af dagen til at filtrere vandet.

Efterspørgslen efter elektricitet

Den pool pumpe skal køre for chlorinator til at gøre sit arbejde, så det er ofte nødvendigt at køre pumpen for lange timer i løbet af dagen. Det kan være nødvendigt selv at holde det kører hele tiden. Dette er noget ferskvandspool publikum ikke beskæftige sig med. De kan køre deres pumper i et par timer om morgenen og kan ikke nødt til at slå dem til igen hele dagen. Dette behov for en mere konsekvent brug af pumpe på en saltvand system betyder højere relaterede elregningen.

Backwashing dræber planter

Saltvandspools får stadig lige så beskidte som andre, og filteret vil skal renses fra tid til anden ligesom andre pool. Backwashing er den typiske metode til at rense filter medier. Denne proces betyder vende strømmen af vand gennem filteret og vaske vandet gennem en afløb ventil, normalt i græsplæne uden for puljen. Dette er ikke et problem med ferskvandspools, men saltindhold i disse puljer kan forårsage problemer for græs og blomster i området og kan dræbe planteliv nær pumpen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com