Sådan lå en Cobblestone gangbro

December 14

Sådan lå en Cobblestone gangbro

Fortove kan være brolagt med mange forskellige former for materialer, fra klipper, sten, træ og forskellige typer af udendørs fliser. En af de mest populære og fælles materialer til at designe og lægge en gangbro er brostensbelagte. Dybest set, brostensbelagte er en lille brolægning sten med afrundede kanter, der er blevet brugt til brolægning gader og veje i århundreder.

Instruktioner

•Plan og design din gangbro ved at placere træ indsatserne i jorden og gøre en disposition med en streng bundet til indsatserne. Sørg for at måle den hele gangbro for at købe den rigtige mængde af brosten og andre nødvendige materialer. Bemærk, at med brostensbelagte du kan gøre både en straight, minimalistisk og simpel gangbro og en buet, interessant og snoet en så godt.

•Forbered jorden inde i indsatserne og strengen til afbetaling af brostensbelagte gangbro. Ryd hele området af sten, ukrudt og rødder. Bruge en skovl til at udgrave jorden fra hele området for at forberede for æglæggende brostensbelagte. Bemærk at du skal bruge 2 inches af grus og sand, henholdsvis, så sørg for at udgrave 4 inches plus tykkelsen af brostensbelagte hvis du ønsker at have en gangbro præcis på niveauet af området omkring jorden. Men det er bedre at have gangbro mindst 1 tomme over jorden.

•Tjek, om området for gangbro er helt plan efter udgravningen proces. Også, tjek dybden af området udgravning. Brug en plan for at fastslå, at jorden er helt vandret.

•Sæt et lag af fint grus på hele området af din gangbro. Brug en fin, kvalitet grus for at få de bedste resultater. Efter at hælde grus, Kontroller, hvis hele laget er 2 inches tyk og bruge en bred murske eller en skovl til at fremstille mere kompakt. Dette vil fjerne alle luft lommer og komprimere grus sammen. Husk at den ultimative tykkelsen af laget grus afhænger af dræning: Hvis du ønsker et mere effektivt drænsystem, gøre lag op til 4 eller 5 inches tyk.

•Pour et lag af fin, kvalitet sand over fundamentet lavet af grus. Pat sandet ned med en murske eller skovl og kontrollere, hvis det er 2 inches tyk og niveau.

• Start æglæggende brosten fra et hjørne eller slutningen af din gangbro. Placere de større elementer først og derefter udfylde det tomme rum med mindre. Gøre sikker på, at hver brostensbelagte niveau og placeret solidt på sand overfladen. Følg bestemt mønster og design, du valgte.

Uddelingen hver af brosten på sin plads ved at tape det ned lidt med en gummi multe. Pas på ikke at beskadige brosten. Også, bruge en lang 2 x 4 og en plan til at bestemme ikke kun at hver brostensbelagte er horisontalt men også at hele gangbro er selv og niveau.

•Fyld det tomme rum mellem brosten med sand, ved hjælp af en tyk gyvel eller børste for at feje den i sømmene. Bemærk, at dette gøres bedst med helt tør og ren sand. Kun når du har udfyldt alle revner, våd hele gangbro grundigt, iblødsætning i sandet og lade det komprimere og settle. Efter tørring, tilføje mere sand, hvis det er nødvendigt og gentage iblødsætning processen.

•Applicer brostensbelagte fugemasse for at forsegle overfladen og styrke sin styrke og holdbarhed. Denne fugemasse ikke kun lukker den umiddelbare overflade; de også forhindre uønskede plante og ukrudt vækst og holde sandet sammen.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med forskellige mønstre, disposition og arrangement, når brostensbelagte.
  • Placer readymade brostensbelagte kanter på grænsen af din gangbro til at fuldføre udseendet.
  • Altid bære beskyttende arbejde handsker når løft og arrangere brosten til din gangbro.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com