Ny Rose typer

December 14

Ny Rose typer

Der er altid noget nyt i verden af roser. Steg avlere stræber efter at skabe nye sorter, og steg entusiaster venter vinderne af de årlige All-America steg udvalg (AARS) konkurrencer. Nye typer af rosenbuske, klatreplanter, miniaturer og busk roser vises hvert år. Vælge nye sorter, der passer til din klima og tilføje ekstra farve til din rose garden eller foundation beplantninger.

Dick Clark

Dette AARS grandiflora vinder, beskrevet som en "foranderlige kamæleon af en rose," kan prale af blomster, der varierer fra creme til Bourgogne, afhængigt af hvordan solen rammer dem. Dens store blomster har ca 30 kronblade, og dens duft er præget af kanel. Ifølge AARS er Dick Clark nemme at dyrke og energisk, med lange stilke til opskæring.

Grøn romantisk Rose

Nej, det er ikke farvet for St. Patrick's Day. Nyt for 2011, blev grøn romantisk Rose, en hybrid tea rose udviklet for Blomsterhandler industrien, avlet for sine grønne blomster. Ifølge sin opdrætter, vil kølige klimaer med masser af sol bringe farveintensiteten.

Walking on Sunshine

Denne gule rose, en 2011 AARS vinder, er resistente, energisk og producerer utallige blomstrer. Modning på 4 fod i højde, denne rose lactuella lugter af anis og anbefales til nybegyndere steg gartner. Blomstrer vises i klynger af tre til fem blomster, pjusket udseende.

Caroline de Monaco

Opkaldt efter prinsesse Caroline af Monaco, har denne hybrid hvid te rose med pink spids kronblade kun svag duft. Velegnet til afskårne blomster, det blomstrer rigt.

Strand tæppe

Denne bunddække busk rose er stort set vedligeholdelsesfri. Det er også velegnet til containere og hængende kurve. Meget hård, dens mørke pink blomster blomstre hele sommeren. Egnet til dem, der ønsker skønheden af roser med lidt arbejde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com