Keramiske fliser & injektionsmørtel rengøring Tips

December 14

Keramiske fliser & injektionsmørtel rengøring Tips

Keramisk flise og injektionsmørtel kan blive plettet og kedelig fra snavs, støv, sæbe afskum, mineraler i vand og kemikalier. Der er tricks til rengøring keramiske flisegulv, bordplade eller brusebad. Men ser ikke for dyre rengøringsmidler. Fælles husholdningsartikler arbejde lige så godt.

Feje

Feje keramiske gulve regelmæssigt. Fjerner støv, snavs og snavs fra keramiske fliser hjælper med at forhindre det fra at blive kedelig. Stærkt trafikerede områder bør fejes dagligt, mens områder mindre tilbøjelige til at rode kan rengøres ugentligt.

MOP

Moppe keramiske fliser etager ugentligt. Sæbe og vand er fint for lys rengøring. Stærkt tilsmudsede gulve kan være mopped med en sæbe fremstillet af 1/2 kop eddike, 1/2 kop ammoniak, 1/4 kop borax og en gallon af varmt vand. Moppe gulvet med sæbe og skylles gulvet med rent vand. Tørre gulvet af overskydende vand med en gammel badehåndklæde. Brug ikke slibende rengøringsmidler eller skrubbe værktøjer; en blød moppe eller klud er bedst.

Rengøring med blegemiddel eller eddike

Farvede injektionsmørtel eller injektionsmørtel med skimmel og meldug kan rengøres med blegemiddel eller eddike. Bland en kop af blegemiddel eller eddike og en kop vand i en tom sprayflaske. Rystes godt før hver brug og spray direkte på farvede injektionsmørtel. Lad sæbe sidde i 15 minutter, krat injektionsmørtel med en blød børste tandbørste og skyl det rene med vand. Brug ikke blegemiddel på farvet injektionsmørtel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com