Hvordan man bruger våd/tør sandpapir til bunden af gryder

December 15

Hvordan man bruger våd/tør sandpapir til bunden af gryder

Våd/tør sandpapir er lavet til slibning metal overflader. Dens evne til at blive brugt med vand giver det større fleksibilitet for din metal slibning job. Over tid og brug kan i bunden af en gryde absorbere og indsamle kulstof aflejringer fra madlavning proces. Disse pletter kan fjernes ved hjælp af våd/tør sandpapir og en enkel procedure.

Instruktioner

•Rengør bunden af puljen ved hjælp af opvaskesæbe og en skrubbe pad til at fjerne så meget snavs som du kan. Skyl gryde med varmt vand, efter at du har skrubbes det. Tør ikke pot bunden.

•Rub våd/tør sandpapir i en cirkulær bevægelse over bunden af puljen. Start i midten af bunden og arbejde dig vej til den ydre kanter. Holde overfladen af bunden skylles med vand som du sand. Vandet vil hjælpe på fjernelse af pletter og også mindske ridser pot's bunden. Fortsætte med at slibe indtil du har fjernet så meget farvning som du kan. Det kan tage 10-15 minutter af slibning for at rense bunden grundigt.

•Scrub bunden af puljen med opvaskemiddel og en skrubbe pad når slibning processen er færdig. Dette vil sikre, at intet af den slibning proces er ladt tilbage på overfladen af puljens bunden. Skyl puljen og tør det med en parabol håndklæde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com