Hjem afhjælpe for fedt plettet tøj

April 15

Fedt pletter er nogle af de hårdeste pletter at fjerne fra tøj. Men fortvivl ikke, bare fordi du spildte en hel side af ribben ned forsiden af din søndag bedste. En række hjem retsmidler kan hjælpe dig med at slippe af disse uvelkomne gæster. Prøv nogle forskellige metoder med ingredienser findes i dit hjem.

Husholdningernes sæbe

Tage flydende opvaskemiddel, og anvende det til fedt plet. Hvis du ikke har nogen flydende sæbe tilgængelige, gnid pletten med en bar af sæbe, såsom elfenben. Begge af disse sæber er lavet specielt til at fjerne fedt pletter.

Lightergas

Prøv at gnide lightergas på pletten og gnider det. Dette fungerer bedst på hvidt tøj. Sørg for at teste dette på farvede tøj først fordi de lightergas kan skade nogle stoffer.

Mechanics' hånd renere

Mekanik og andre arbejdere bruge et særligt fedt renere at slippe af gunk på deres hænder efter en dag på garagen. Et eksempel herpå er "Mors Goop." Tag en lille dab af denne renere, og gnid det ind i pletten. Lad det sidde, og derefter vaskes som normalt.

Aloe Vera

Tage en dab af aloe vera, og sæt den på fedt plet. Lad det sidde i femten minutter, og derefter vaskes som normalt.

WD-40

WD-40 er en gør-det-selvs bedste ven for hjem projekter. Det kan hjælpe løsne rustne skruer og smøre hængsler. Det kan også få fedt pletter ud af dit tøj. Simpelthen spray en lille WD-40 på fedt stedet, og gnid det. Ingen grund til at vente; bare smide det ind i vask.

Osten Whiz

Dette er muligvis den mest usædvanlige hjem afhjælpe for fedt pletter. Tage en glob af cheeze whiz--ja, type ost, der kommer i en krukke - og smøre det på pletten. Du behøver ikke at lade det sidde. Bare vaskes som normalt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com