Hvad planter eller blomster vokse hele året & vil ikke dø?

December 15

Hvis du er skuffet over hvert efterår, når luften bliver kølig og alle dine planter begynder at dø, mener dyrkning af planter i containere, der kan overleve året rundt. Nogle planter er velegnede til dyrkning udendørs i veldrænet beholdere, hvor de vil bo green og endda deres hold farve hele årets koldeste måneder. Du vælger indstillinger, vil holde vokse hele året vil sætte en stopper for din vintertid havearbejde og landskabspleje blues.

Gyldne sværd

Den gyldne sværd er en yucca planter, der blomstrer med duftende hvide blomster på høje stængler hele sommeren. Når vejret afkøles, denne plantens løv flader ud en smule, men det bevarer farve hele vinteren. I køligere områder præsterer den gyldne sværd bedre hvis plantet i en container. I tropiske områder hvor der er ingen hårde fryse det kan plantes direkte i jorden til lignende resultater. Grønne, gule og røde stængler af den gyldne sværd stikker fra midten af anlægget, mens de høje stængler, hvor blomsterne vokser i foråret og sommeren dør og drop off.

Green Mountain Buksbom

Den grønne bjerg Buksbom Busk er en evergreen, der vokser meget langsomt hele året rundt. Selv om vinteren når andre sorter af boxwood buske begynder at miste deres farve, forbliver grøn bjerg version deep green. En jorden-plantet grønne bjerg boxwood vil vokse op til 5 fod høj og 3 fod bred, mens omplantning busk til en pot vil stunt sin vækst og holde det på størrelse med en lille prydplante. Denne sort har brug lige sol og skygge på alle sider til at forhindre dannelsen af bare pletter i arme og ben.

Saguaro

Saguaro kaktus overleve ikke overalt, men det er meget modstandsdygtige og fortsætter med at vokse året rundt i Sonoran Desert klimaet i sydvest. Kaktus er ikke frost tolerante og vil ikke overleve vinteren i områder, der lider frost på en regelmæssig basis. Men i de varmere klimaer disse kaktus fortsætter med at vokse op til 60 fod høj i løbet af 200 år, i nogle tilfælde. De blomstrer i foråret og er i stand til at opbevare vand for at overleve i lange tørkeperioder. Nogle større saguaro kaktus kan veje op til 4.800 pounds på grund af deres vandindhold, ifølge webstedet Desert Museum.

Allamanda

Allamanda, også kendt som gule bell, er en frodig blomstring årlige, der blomstrer hele tiden, så længe det er i et varmt klima. Det er en evergreen klatring vin med stor gul trompet formede blomster, der kan beskæres i en fritstående bush eller vil klatre vægge eller dekorere hegn eller postkasser. Allamanda typisk vokser kun i kystnære California, ørken klimaer i sydvest, den sydlige spids af Texas og den sydlige del af halvøen Florida ifølge University of Florida kooperative udvidelse hjemmeside.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com