Sådan deaktiveres røgalarm Chirps

December 16

Røgalarmer er designet med en sikkerhedsmekanisme, der får detektoren til at pippe når batteriet er ved at løbe tør. Dette var medtaget for at forhindre enhver forekomst af en røgalarm, ikke lyde under en brand eller overdreven røg på grund af et dødt batteri. Udskiftning af batteriet er et meget simpelt fix og kan spare dig for en masse af hjertesorg, som kan være forårsaget af en brand, der bygger uden advarsel. Tjek din røgalarm regelmæssigt for at sikre det fungerer korrekt.

Instruktioner

•Unfasten lås på siden af røgalarm og forsigtigt trække frontpladen åbne. Røgalarmen bør have et hængsel på siden af dens faceplate, som vil tillade dig at åbne en side og svinge det åbne.

•Fjern batteriet ved at trække enden og svinge ned. Vær omhyggelig med ikke at fastgøre nogen af de plastklemmer i røgalarmen.

•Udskift batteri ved at sætte nye 9 volt batteri i røgalarm. Sæt batteriet mod den ene side af klippet og lidt skub fremad og op. Fastgøre batteri i klip.

•Luk frontpladen af røgalarm ved at svinge det tilbage på plads og lukke låsen på side. Tester røgalarmen ved at skubbe knappen på forsiden af detektoren og lytter til alarmen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com