Hvordan kan man øge klimaanlægget effektivitet

December 16

Hvordan kan man øge klimaanlægget effektivitet

Enkeltværelse og central klimaanlægget systemer fremstillet efter 1990 har enten en sæsonbestemt energi effektivitet Rating (SEER) eller en Energy Efficiency Ratio (EER). Disse tal er trykt på air conditionere identifikation tag. Enheder, der har en SEER på 12 eller højere eller en EER større end 10 er Energy Star bedømt. Der er måder en boligejer kan øge sin klimaanlægget samlede effektivitet endnu mere.

Instruktioner

•Rengør eller ændre systemets luft filter på månedsbasis. Vask type-enkelt-værelse klimaanlægget filtre under en strøm af varmt vand i badekarret. Ryste den rene filter til at slippe af med overskydende vand. Lad det tørre før markedsføring tilbage i enheden. Ændre centrale air condition system filtre med en passende erstatning. Slukke enhederne, når adgang til deres filtreringsområderne.

•Vacuum støv og builtup snavs fra indendørs spolerne når du ændrer luftfiltre. Over tid kan akkumulerede støv forårsage luftstrømmen begrænsning til afkøling spolerne.

•Seal udsat leddene i AC-systemet kanalsystem med metal gaffatape. Den metal tape har en selvklæbende bagside og klæber let til den metalkabinet.

•Wash udendørs coil enheder med haveslangen. Snavs og snavs kan i sidste ende bygge op på aluminium finner af udendørs spolen. At holde spolerne fri for snavs øger luftstrømmen, og reducerer arbejdsbyrden placeret på enheden.

•Installer en programmerbar termostat til at reducere køling i perioder af dagen, når hjemmet ikke er besat. En certificeret varme og air professional kan nødt til at installere enheden for dig, afhængigt af central air enhed du har. Luk Vinduesenheder når lokalet er forladt ubesatte i lange perioder.

• Størrelse klimaanlægget ordentligt for rummet eller hjemmets firkantede optagelser. Ved hjælp af et klimaanlæg, der er for lille eller for stor reducerer effektivitet.

Tips & advarsler

  • Justering af kølemiddel niveauer i klimaanlægget skal overlades til en certificeret tekniker. Andre vedligeholdelsesopgaver for en certificeret professionel kan omfatte: stramning af alle elektriske forbindelser, blæser motor smøring og korrekt drift af alle kontrolmekanismer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com