Beskrivelse af hyldebær

December 16

Beskrivelse af hyldebær

Hyldebær træ er hjemmehørende i Asien, Nordafrika, Europa og USA 's østkyst. Mange forskellige dele af Hyldebærsaft plant er nyttige for både mad og medicin.

Identifikation

Hyldebærsaft er en lille løvfældende træ, der vokser til omkring 30 fod høje. Det har store ovale blade og producerer masser af små hvide blomster sent i juni. Blomsterne er senere efterfulgt af blålig lilla bær i løbet af efteråret.

Dyrkning

Hyldebær er hårdføre zoner 3 til 4 afhængigt af sorten (Se ressourcer til zoner) og ifølge Cornell University, de er nemme at dyrke. De foretrækker fugtig, veldrænet jord og fuld sol. Hyldebær har lavvandede rødder, så de skal vandes godt under deres første vækstsæson. Planterne er normalt skadegørerfrie, men de lider lejlighedsvis cane Udvisningshamre og meldug.

Bruger

Hyldebær har kulinariske og medicinske anvendelser. Frugterne bruges i en række retter fra tærter til sirup og marmelade. Blomst, som også er spiselige, er dyppet i dej og stegt eller føjet til pandekager. Hyldebær blomster er høj i vitamin C og plante kemikalier kaldet flavonoider, der forbedrer immunforsvaret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com