God prydtræer til udplantning tæt på huse

December 16

God prydtræer til udplantning tæt på huse

Træer betragtes pynt, når de vokser under 25 fod høje og har attraktive egenskaber som blomster, usædvanlige bark eller blade og en interessant voksende mønster. Prydtræer er en attraktiv tilføjelse til dit hjem landskab og give en slående omdrejningspunkt til din have. Mange producere bær i sommeren og efteråret, at tiltrække fugle. Plante træer mindst 6 fod fra fundamentet for dit hjem for at forhindre skader på dit hus struktur.

Kornel

Kornel træet er bedst kendt for sin store pink eller hvid, fire-petal blomster at blomstre i foråret. Dogwoods vokse til 20 fod høj og 10 fod bred. De har brug for fuld til delvis sol og er hårdføre fra USDA hårdførhed zoner 5 til 8. Kornel træer har smukke efterår blade, og træet afslører sin smukke rødlig bark om vinteren. Kornel kan vokse i mange typer af jord, så længe det er veldrænet, men træet foretrækker en økologisk, rige, fugtig jord.

Crape Myrtle

Oprindeligt fra Asien er crape myrtle en løvfældende dekorative træ. Nogle sorter kan vokse op til 40 fod høj, men mest bliver omkring 15 fod høje. Langvarig pink, hvid, lilla eller rød klynger af blomster blomstre fra slutningen af foråret til efteråret. Crape myrtle har smukke brogede bark og interessant vride grene. Crape myrtle behov for fuld sol og foretrækker fugtig, veldrænet jord men er tørke-tolerante når etableret. Det er hårdfør fra zoner 7 til 9.

Østlige Redbud

Denne løvfældende træ daterer sig tilbage til bibelsk tid. Store lilla blomster blomstre i foråret. Om sommeren byder træet hjerte-formede blade. Frø bælg tiltrække fugle i efteråret, da bladene bliver gule. Denne ornamentale træet er hårdfør fra zoner 4 til 9. Østlige redbud vil vokse til 20 fod høje og har brug for fuld til delvis sol. Det vil vokse i en række forskellige jordtyper, men foretrækker lidt fugtig, veldrænet jord. Det er tørke-tolerante når etableret.

Prydplante kirsebær

De ornamentale kirsebærtræ vokser til en højde af 15 fod høje og 8 fod bred. Det er hårdfør fra zoner 5 til 8. Lyserøde eller hvide blomster dække træet i foråret før formen blade. Nogle cherry prydtræer, har såsom sne springvand, en grædende vane med lange grene, der næsten børste jorden. Yoshino blomstrende kirsebær træ linjer i gaderne i Washington, DC. Kirsebær prydtræer foretrækker veldrænet jord og fuld sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com