Amerikanske buske af jernurt-familien

June 15

Amerikanske buske af jernurt-familien

Jernurt-familien, også kendt som træer, er en familie af små planter, som ofte anvendes i haver. Disse planter del en corolla med fem lapper, to par af støvdragere og et enkelt frø. Selv om mange verbenaceous arter er små blomsterplanter, er flere buske, hvoraf mange tilhører slægten Lantana.

Lantana Montevidensis

Lantana montevidensis, eller den grædende lantana, er en lav voksende woody busk, der er hjemmehørende i Sydamerika. Denne plante, som trives overalt, der har en året rundt varmt sæson er fortsat lav, kun nåede op til 24 inches høj på modenhed, men kan vokse stængler, der nå op til 5 fødder på tværs. På grund af dette, grædende lantana er ofte brugt som komposteringsprocessen. Busk kan vokse i fuld sol eller delvis skygge og kan tåle kort, men ikke varig perioder med frost vejr. Lille lavendel farvede blomster blomstre i klynger i midten til slutningen af sommeren. Lejlighedsvis fryser vil give bladene af grædende lantana en lilla skær rundt i kanten.

Callicarpa Dichotoma

En hurtigere voksende arter end nogle andre træer, Callicarpa dichotoma eller lilla beautyberry, kan nå op til 5 fod på tværs og op til 4 fod høje. Denne Busk er tolerant over for tørke og nogle kolde, og vokser langs østkysten af USA. Løvet består af 1 til 3 tommer lange teardrop-formede blade og blomster omfatter pink til lavendel eftersommeren blomstrer næsten en tomme i diameter. Lyse lilla bær frugt i efteråret og tiltrække fugle og små pattedyr.

Lantana Horrida

Denne farverige Busk er også kendt som Texas lantana. Busk er indfødte til det sydlige Edwards Plateau og langs Rio Grande i Texas. Fuld eller delvis sol opfylder kravet om lys i Texas lantana, men fuld sol er påkrævet for den mest geniale blomstrer. Blomster blomstre hele sommeren og start som gul, gradvist aftagende til orange langs yderkanten. Texas lantanas vokse i flere typer af veldrænet jord og er tolerante over for varme, tørre magi og endda høj saltholdighed.

Duranta Erecta

Kendt som skyflower eller gyldne dugdråbe, er Duranta erecta en hængende busk, at funktioner vinelike slyngtråde ved modenhed. Populære i Florida Keys samt Texas, den gyldne dugdråbe blomstrer rørformede gul til orange blomster året rundt. Selv om denne plante er en hurtig og nem producenten, kræver det regelmæssig vanding og hyppig beskæring til at holde sig i form.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com