Hvordan man Wire en Honeywell TH5000

December 17

Honeywell TH5000 serie af digitale termostater kan være kabelforbundet for at køre dit gas, olie eller el-radiator og din klimaanlægget. Termostaten har et batteri til magten, eller det kan være drevet gennem ledningerne fra varme-, ventilations- og klimaanlæg. Du skal afbryde magt til ovn og klimaanlægget før frakobling gamle termostaten eller ledninger op den nye Honeywell TH5000 serie model. Hvis du ikke kan finde afbryderen på din ovn, slukke for strømmen til huset på boksen circuit breaker.

Instruktioner

•Fjern den gamle termostat står over for, men ikke frakoble ledningerne. Vedhæfte et lille stykke tape til slutningen af hver ledning, så skriver på båndet brev af terminalen til som kablet er tilsluttet. Generelt er disse breve som "R" eller kombinationer af bogstaver som "Rh" og "Rc". Ledningerne er typisk farvekodede, men ældre installation kan ikke svarer til de farve standarder, så markerer hver ledning er den bedste løsning.

•Tape bundt af ledninger til væggen eller en blyant, så de ikke falder tilbage i hullet. Forberede vægpladen til at forbinde ledningerne ved at løsne de terminal skruer. Hvis enderne af HVAC ledninger er bøjet, rette dem, som Honeywell terminaler bruger et socket-stil forbindelse.

•Match bogstaver på dine ledninger til bogstaverne på vægpladen terminaler. Hvis du har to ledninger med "R" etiketter, fjerne jumper mellem terminalerne "Rc" og "R"; "Rh" eller "R" er forbundet med "R" terminal. Kun tilslutte "Rc" til sin terminal, hvis jumperen er fjernet. Når den nøgne metal af wiren er i terminal socket, stramme skruen for at fastgøre wiren på plads.

•Match din ledninger til funktionen på HVAC-system hvis du ikke har etiketter fra din gamle vægpladen. "R" og "Rc" er 24-volt vekselstrøm magt fra varme og kølesystemer. Varmen går virkelig til terminal "W", og hvis du har en anden fase relæ, det går til "W2." Tilslut kompressoren kontakt til "Y" og hvis du har en, den anden fase kompressor kontakt til "Y2." Tilslut fan relæ til terminal "G" og den fælles ledning til strøm til terminal "C." Hvis du har en varmepumpe, brug terminal "O/B" for overgangen ventil, "Aux" for ekstra varme relay, "E" for akut varme relæ og "L" for nødsituation varmemængde.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er sikker på hvad en ledning tilsluttes, kalde en professionel. Forkert ledninger kan være farlig og endda dødbringende. Ikke gætte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com