Sådan installeres en Pool hulske på Liner

December 17

Sådan installeres en Pool hulske på Liner

Når du har en pool nyligt installeret og samlet, indebærer en af de sidste trin installation pool hulske. Tilføje en hulske er let at gøre, uanset om det er på en nyligt samlet pool, eller hvis det erstatter en gammel defekte skimmeren med en ny. Hulske kits give de fleste af de nødvendige redskaber sammen med passende instruktioner. Den én tricky del til at installere en hulske holder lineren på plads. Hvis lineren skifter, bliver det lidt sværere at installere pool hulske.

Instruktioner

Kil niveau af vand i poolen. Hvis der er i øjeblikket vand i poolen, sænke niveauet af alt omkring 2 inches under i skimmeren niveau.

•Trace og skåret ud huller til de nye skimmeren. Hvis du installerer skummer på et nyligt samlet pool, brug den skabelon, som kommer i skimmeren kit til at spore åbningen til skummer. Også plottet prikker for hvor skruehullerne vil gå. Ved hjælp af en permanent markør, spore disposition efter skabelonen og derefter skære åbning gennem ydre pool væggen gennem til foring. Gør det samme, når forboring skruehullerne.

•Fjern den gamle skimmeren. Dette trin er nødvendigt kun hvis du er at slippe af med en gammel beskadiget hulske og erstatte den med en ny.

•Sæt holde skruerne i hullerne i frontpladen. Denne midlertidige foranstaltning er nøglen til en let skimmer-installationen. Hvis der er vil vand i poolen vægten af vandet trække foringen. Denne handling forårsager en forskydning i skruehullerne mellem foringen og væggen. Uanset om du har bare forborede skruehuller eller fjernet en gammel hulske, midlertidigt placere skruerne i hullerne til at holde lineren på plads.

•Sæt hulske til ydersiden af pool væg. Sørg for at indsætte gummi foring, der kommer med skimmer kit i mellem skummer og pool væg. Juster skimmer hullerne med de forborede huller og brug skruer til at fastgøre skummer til den ydre væg.

•Affix faceplate på indersiden af pool gennem liner. Ligesom med denne hulske, Placer gummipakning mellem pool liner og frontpladen. Én efter én fjerne bedrift skruer og bruge dem til tillægger foringen frontpladen.

•Tilslut poolen slange til skimmer, øge vandstanden og køre filteret.

Tips & advarsler

  • Kontrollere ydre pool væggen for utætheder. Hvis du bemærker, vand risler ned væg fra området hulske, spænde alle skruer både på skummer og frontpladen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com