Sådan Fix en flad luftmadras

June 22

Sådan Fix en flad luftmadras

Luftmadrasser er en praktisk, komfortabelt alternativ til en konventionel madras, men de kan foråret lækager fra misbrug eller fabrikationsfejl, forlader du eller dine gæster uden en seng. Heldigvis er det let at lappe en lækage i en vinyl air madrasser, uanset om du har en patch kit fra producenten eller en eftermarkedet kit.

Instruktioner

Sådan Fix en flad luftmadras

•Locate læk. Hvis lækagen er for lille til at være plettet af synet eller lyden, oversvømme dele af den oppustede madras i en fuld badekar og kigge efter bobler. Eller fyld en sprayflaske med sæbevand og spray madrassen. Sæbevand vil boble på webstedet lækage. Når du finde lækagen, skal du markere det med en pen eller tape.

•Fuldt deflatere madras til at forberede overfladen for lapning.

•Apparatet rense området lækage med alkohol eller andre mildt rengøringsmiddel. Lad området tørre fuldstændigt. Hvis din patch kit indeholder en værktøj eller sandpapir til skrub op vinyl overflade, forsigtigt gnide området omkring hullet.

•Trim patch (hvis nødvendigt) at overlappe hul af omtrent en halv tomme på alle sider. Anvende lim på madrassen og patch, og sørg for at dække hele overfladen af programrettelsen. Vent til limen bliver lidt klistret, og tryk på lappe over hullet. Hold eller klemme det der i flere minutter. Lad den klæbende tørre helt. Kontroller instruktionerne på objektbeholderen klæbende for anbefalet tørring gange.

•Inflate madras. Spray sæbevand rundt omkring lappe. Hvis bobler vises omkring kanterne, er lækagen ikke fuldt forseglet. Trimme et nyt plaster, der helt dækker den første patch og Gentag trin 2-5. Hvis den nye patch sæler lækagen, men madrassen fortsætter med at tabe luft, er der en anden lækage.

Tips & advarsler

  • Når du køber en luftmadras, se, hvis det indeholder en vinyl patch kit. Hvis ikke, overveje at købe et kit på forhånd på en hardware- eller Sportsforretning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com