Hvordan man laver en hjemmelavet hængende kurv

December 17

Hængende kurve er en let og smuk tilføjelse til både små terrasser og store, åbne dæk. Normalt findes i de varme måneder i alle områder, kan de også bruges året rundt mere tempererede steder. Hængende kurve kan være fyldt med farverige enårige og duftende stauder. De kurve, der er foretaget af planteskoler og have professionelle generelt har populære sorter af planter og er til tider dyrt. Gør en giver en hjemmet gartner en mulighed for at spare penge og giver også en favorit eller arvestykke sort skal anvendes. Her er hvordan man laver en hjemmelavet hængende kurv i hjemmet.

Instruktioner

Forberede og fylde kurven

•Tag ledning ramme og sted på en robust og flad arbejdsoverflade. Fjerner mos fra emballagen og placere det i en stor skål eller haven spand. Tilsæt vand nok til helt at dække og blød mos. Dræne vandet og sprede Mosset over rammen. Mos hjælper med at holde i jord fra plantning og giver mulighed for ekstra fugt at dræne nemt. Sikre, at ingen store, gabende huller er til stede. Vedhæfte kæde eller tov til at hænge kurven.

•Løsn pottemuld til at bryde op nogen store stykker, hvis det er nødvendigt. Hvis jorden er særligt kompakte, tilføje en smule af perlite eller halm til at hjælpe løsne det. Tage pottemuld og fylde den foret kurv omkring to tredjedele måde op, fylde siderne og bunden.

•Tag planter fra deres engangs Planteskole Potter og forsigtigt løsne deres rødder. Arrangere planterne i en tiltalende måde ved hjælp af højere planter i midten og efterfølgende planter mod kanten af potterne. Tilføje yderligere pottemuld til toppen, trykke på toppen med en lille haven skovl eller dine hænder til kompakt og slå sig ned i jorden. Give det en grundig vanding før hængende.

Opretholde hængende kurv

•Hold kurv ud af direkte sollys for omkring en uge efter kurven er lavet, og altid holde kurven vandes. Hængende kurv mister vand nemt da bunden er åben. Når vejret, kan det være nødvendigt at vande flere gange om ugen. Efter omkring en uge at etablere planter, flytte til et område, der er relevante for planterne.

•Fertilize hængende kurv om én til to gange om måneden. Dette ikke kun sporer vækst, men også sikrer din kurv er sund, som alle vanding kurven behov vil til sidst siver ud mange af de næringsstoffer planten har brug.

•Tag brugt blomster, hvis det er en blomstrende hængende kurv og deadhead blomstrer som nødvendigt for at stimulere væksten hele sæsonen igennem. Hvis det er en urt, hængende kurv, fjerne enhver blomsterhoveder fra urter som de vokser til at sikre væksten går til bladene og planten sig selv og ikke til blomster. I løbet af sæsonen, fjerne planter og erstatte med forskellige farvede enårige at ændre farveskemaet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com