Hvad er den bedste måde at fjerne Mothball lugt fra en Camper?

December 18

Hvad er den bedste måde at fjerne Mothball lugt fra en Camper?

Hvis din camper reeks af en lugt forårsaget af brug af mølpose, kan du finde dig selv tilslutte din næse, mens du prøver og slippe din RV af stanken før camping sæson begynder. Heldigvis er der mange forskellige måder at slippe af med denne stinkende lugt forårsaget af overforbrug af mølpose. At finde den bedste måde at fjerne lugt fra dit camper tager nogle trial and error, tålmodighed og konsekvens, indtil lugten forsvinder.

Aromaterapi behandling

Light nogle duftende stearinlys, helst i citrus, lavendel eller cedar duft, og placere stearinlys rundt camper til at fjerne lugten. Sørg for at ventilere camper, så en brise kan også hjælpe med at bære mothball lugt ud af camper. Åbne op nogle flasker af æteriske olier, og hæld små mængder på foldet papirhåndklæder til sted omkring camper, hvis du ikke ønsker at bruge stearinlys. Forlade papirhåndklæder med æterisk oliepletter i ventilerede camper for så længe som nødvendigt. Gentag denne form for aromaterapi og ventilation så ofte som nødvendigt og indtil mothball lugt forsvinder.

Ventilation og omsætning

Sæt din camper i et område med masser af sol og helst samtidig en dejlig brise blæser uden for. Ventilere den hele camper, så vinden kan blæse gennem og bidrage til at gennemføre mothball lugt. Stik i to eller tre fans--du kan bruge mere hvis nødvendigt-- og konfigurere fans rundt camper. Vende hver fan på højt at få luft cirkulerer inde i camper. Tillade fans og brise til at cirkulere i hele camper for et par timer eller så længe efter behov. Fortsat cirkulere og ventilere din RV, indtil mothball lugten forsvinder.

Effekt af frugt

Købe fire eller fem store naval appelsiner, to eller tre citroner og en lime eller to på den lokale købmand. Skær frugterne i halve, hjulet skiver eller kiler, og kaste et par forskellige frugter i et par skåle. Placer skåle af opskåret frugt omkring camper, og ventilere alle vinduerne. Lad camper luft ud i mindst 24 timer, mens frugten fungerer som svampe, og fælde i mothball lugte. Forlade frugt på skålene og fortsætte med at luft ud camper så ofte som muligt. Kaste alle frugt i skraldet, når frugten tørrer op og skrumper. Sørg for vinduer og døre er ordentligt lukket så frugten ikke tiltrække bugs.

Kaffe er ikke kun for morgenmad

Hæld 1 kop af kaffegrums i fire eller fem plastikkrus. Sæt kopper omkring camper, og forlade grunde inde indtil mothball lugt forsvinder. Kaste kaffegrums i skraldet, når mothball lugt er forsvundet. Ventilere camper så ofte som muligt, mens kaffegrums arbejder på at fjerne lugten. Hvis du ikke ønsker at bruge din kop Joe på at fjerne lugt, kan du købe active carbon på din lokale hardware butik. Skal du blot tilføje 1 cup aktivt kulstof i plast kopper som du ville med kaffegrums. Trækul briketter kan også bruges ved at placere briketter i en glas pan, og forlader pan i en ventileret camper. Blot kaste briketter når mothball lugt er forsvundet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com