Hvordan til at designe en baghave dæk

December 18

Hvordan til at designe en baghave dæk

En baggård dæk kan tilføje personlige space til din udendørs landskab, og kan designes efter dine præferencer. Designe et dæk kræver en masse forskning og planlægger at sikre, at du vælger de bedste muligheder for at passe til dine behov. Passende dæk forberedelse kan også forhindre overforbrug, forvirring og frustration. Der er mange forskellige faktorer til at vælge når du udformer en baggård dæk, såsom hvilke ressourcer der skal vælge, form og højden på dækket, rækværk og meget mere.

Instruktioner

Hvordan til at designe en baggård dæk

•Decide hvad formålet med dine dæk vil være, hvor meget du ønsker at bruge, hvad du ønsker dine dæk til at ligne, og om du ønsker at bygge det selv eller udlicitere den. Check lokale zoneinddeling ordinancer før du beslutte placeringen af dine dæk, og finde ud af, hvis du skal en bygning tillader.

•Consider hvilke materialer du vil bruge til at bygge dæk. De fleste mennesker foretrækker at bruge materialer f.eks Trykimprægneret fyrretræ, redwood, cedertræ, fordi de modstå henfald, insektangreb, og kan tåle solen.

•Indstil størrelse, form og mønster på dine dæk, som skal supplere dit hjem. Dine dæk skal harmonisere med din baggård landskab, og skal være proportional med dit hjem.

•Brug din fantasi og kreativitet til at bestemme på rækværket du dæk, da det vil være den mest fremtrædende visuelle funktion af dine dæk. Beslutte, hvor du vil placere trin og trapper, og bestemme om du vil udskæringer på dine dæk for træer, sten eller en spa.

•Test dine ideer ved at måle størrelsen af dine dæk på din græsplæne med en 100-tommer måling tape. Drive en 4-mund træ aktiepost i jorden hvor hvert hjørne af dine dæk vil være, og mason's bindebånd mellem hvert spil til rækværket. Placer dine havemøbler inde i området for at sikre, at dine dæk vil være store nok.

•Anvend en blyant og graf papir til at tegne to skitser af dine dæk: en af dine parti med dækket indarbejdet i din landskab, og en anden af netop dæk. Tage din skitser til din lokale tømmer butikken for at få et skøn over, hvor meget det dæk materialer vil koste.

Tips & advarsler

  • Tilføje visuelle interesse for dine dæk ved at tilføje indbyggede bænke eller integrere et hegn eller skærm på den ene side.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com