Hvad blomster til at plante under Hvad sæson?

December 18

Hvad blomster til at plante under Hvad sæson?

Nogle blomster blomstrer i efteråret, andre i foråret, men de kan plantes midt om vinteren. Koldt vejr skader nogle blomster, mens andre ikke tåler varme temperaturer. Plante blomster uden for sæsonen er spild af tid, som blomstrer er usandsynligt at udvikle. Nøje at planlægge hvad blomster til at plante i hver sæson at dyrke en sund, dynamisk, året rundt have.

Forår

Foråret er en meget aktiv sæson for gartnere. Begonia, caladium, hanekam, coleus, kosmos, impatiens, morgenfrue, petunia, zinnia, påske lily og gladiolus kan plantes i slutningen af foråret i maj og juni. Sommer-blomstrende, varme-elskende blomster er plantet i foråret, fordi vejrforhold bliver meget gunstige for dem på nuværende tidspunkt. Normalt, vil sommer-blomstrende blomster visne i slutningen af sæsonen eller dø, når den første frost ankommer.

Sommer

Starte plantning sommerblomster i den sidste halvdel af juni. Periwinkle kan plantes på dette tidspunkt. I begyndelsen af juli, plante blomsterløg i jorden. Iris og liljer skal plantes senere på måneden. Mange blomster kan plantes i sommer, når temperaturerne er på højden, fordi brændende varme kan beskadige ømme unge blomsterknopper.

Efterår

Mange spring-blomstrende blomsterløg er placeret i jorden i efteråret. Oktober er en god måned for plantning af hyacinter, påskeliljer, liljer of the valley, krokus og tulipaner. Roserne er plantet i November. Andre hårdføre blomster er også plantet i efteråret. Sat stedmoderblomster, Ridderspore og valmuer i jorden på dette tidspunkt. Blomster plantet i efteråret er kolde hårdføre og kræver ofte koldt, hvilende vinterperioden at producere blomster, men de ikke vil begynde vokser indtil det følgende forår.

Vinter

I det sydlige regioner er vinter plantning næsten en nødvendighed. Roserne kan plantes på dette tidspunkt i meget varme regioner. Hvis jorden er uigennemførlig, kender du, vejrforholdene er ikke varm nok til roser. Andre hårdføre etårige planter kan også plantes i haven i slutningen af vinteren. I februar, plante cannas, georginer og amaryllises at nyde deres blomstrer i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com