Nytår sikkerhed emner

December 18

Nytår sikkerhed emner

New Year's Eve giver en undskyldning for folk til at deltage i en pulserende fest. Nogle mennesker holde deres partier sikkert, se film samtidig mellemmåltider på popcorn. Andre deltage i mere traditionelle aktiviteter af drikke, belysning fyrværkeri og popping champagneflasker på slagtilfælde af midnat. Uanset hvad bo din traditioner, sikkert under New Year's Eve ved at være klar over de vigtigste sikkerhedsspørgsmål.

Drikke

Mange mennesker tilbringe nytårsaften på en festlig part i hvilken mennesker ring i det nye år med glas champagne. Under nogle parter drikker mennesker store mængder alkohol. For at mindske din risiko for alkoholforgiftning eller negative bivirkninger, såsom tømmermænd, skiftevis hver drink med et glas vand. Spiser et måltid, en time eller to før festen og spise en betydelig snack hver tre til fire timer. Hvis nogen omkring dig lider af nogen af symptomerne på alkoholforgiftning, såsom opkastning uden at vågne, anfald, passerer og klam hud, straks kontakte en læge eller ringe 911.

Kørsel

Aldrig drikke beruset eller summede efter en nytårsaften fest. Aldrig komme ind i en bil med en chauffør, der er under indflydelse. Køre ekstra forsigtigt på New Year's Eve at undgå ulykker med folk, der valgte at drikke og kørsel. Hvis det er muligt, forlade festen tidlig eller sen, eller sove over den part vært hjemme. Hvis du bor i et snedækket området og vejene er iskolde, køre langsomt og aftage tidligt. Undgå at smække din fod på bremsen, da dette øger risikoen for udskridning.

Fyrværkeri

Selvom fyrværkeri er ulovligt i mange områder, bruge nogle mennesker stadig New Year's Eve, og andre fridage, som en undskyldning for at lette fyrværkeri. Hvis dine venner belysning fyrværkeri, opretholde en sikker afstand fra fyrværkeriet. Selv om den nøjagtige afstand afhænger af typen af fyrværkeri, skal 20 til 30 fod være en sikker afstand i de fleste situationer. Brug aldrig fyrværkeri inde, selv om de kun stjernekastere, og aldrig fungere fyrværkeri mens under indflydelse af alkohol. Fyrværkeri ulykker kan føre til forbrændinger, ejendom ødelæggelse og død i ekstreme tilfælde.

Kanoner

Nogle folk engagere sig i traditionen for at skyde kugler i luften at fejre New Year's Eve. Undlad at deltage i denne tradition eller tillade andre at gøre det. Når en kugle skyder i luften, må det i sidste ende falde tilbage til jorden. Dette kan forårsage skade eller død. Hvis nogen ikke vil blive afskrækket fra skyde kugler ind i luften, tvinge dem til at bruge tomme og deltage i et tomt område, såsom et stort, tomt felt.

Champagnepropperne

Poppe en flaske champagne på det nøjagtige tidspunkt for det nye år tjener som en tradition for nogle mennesker. Desværre kan champagnepropperne pop med stor kraft, fører til knuste ruder eller objekter eller øjenskader. Hvis du chill champagne til en temperatur på under 45 grader, mindsker det trykket i flasken, giver proppen mindre kraft, når det dukker. For at pop proppen sikkert, forstå det med en håndklæde og træk forsigtigt. Hvis du føler, at det er om at pop, punkt flaske nedad.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com