Hvordan man opbygger en fiskedam

December 18

Forestil dig at have en fiskedam i din baghave som knudepunkt for din familie og skabe et sted for at allernådigst underholde gæsterne. Problemet er, at gøres ordentligt, en fiskedam tager en masse planlægning, og det kan ikke være bygget på en dag. Her er nogle skridt til at følge for at gøre din fisk dam en værdifuld tilføjelse til din ejendom.

Instruktioner

•Kontrollér, at fiskedammen er placeret i det rigtige sted, fordi det vil blive en permanent del af din landskab. For eksempel, vil du aldrig finde det under et træ, især én, som kaster sine blade, fordi du bliver nødt til at holde den ren for de fisk, der bor der næsten året rundt. Også, bør det være placeret på fladt terræn, således at vandstanden er selv. Hvis din baghave er kuperet, kan du nødt til at opgive tanken om at have en fiskedam, medmindre du er parat til at regrade din baghave.

•Vælg en størrelse til din fiskedam, der passer til din baghave, ikke en, der overvælder den. Din fiskedam kan være næsten enhver form du vælger, så længe dets dybde forbliver konstant.

•Site din fiskedam ud i det fri, hvor den kan modtage maksimalt lys, hvis du har planer om at dekorere det med planter. Vækst i dammen, selv skal også, masser af sollys.

•Undgå forskning i hvilke former for planteliv bedste opretholde de fisk, du har valgt, fordi det vil påvirke, hvor dybt du skal grave din fiskedam. Også overveje at grave en dam dybt nok, at det ikke vil fryse om vinteren.

•Figure en måde at bortskaffe snavs du vil grave for din dam. For eksempel, vil en dam, der er 20 fod torv og 2 fødder dyb resultere i omkring 800 kubikfod af snavs. Det kan bruges til at ophøje dele af din baghave, eller du kan sørge for at få det trukket væk.

•Consider ved hjælp af en pumpe og filtrering system til at cirkulere vandet; Dette vil give mulighed for mere fisk og holde dine planter sundere. Det vil også skabe lyd, der vil gøre dine fisk dam mere tiltrækkende og holde dammen renere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com