Hvordan til at opvarme en Garage med ingen udluftning

December 19

Varme din garage om vinteren vil bidrage til at holde dine køretøjer, varm og optøet og tillade dig at fortsætte med at arbejde på projekter uden tøven. For en garage uden en udluftningsanordning er en energi effektive, billige valg en elektrisk, vægbeslag varmelegeme. Dette er en specifik varmelegeme lavet til garager, der giver rigelig varme uden behovet for at bygge en udluftningsanordning.

Instruktioner

•Measure afstand fra din circuit breaker box til det valgte sted, den nye vandvarmeren. Din ledning skal være denne lange. Køb en ny wall mount varmelegeme, circuit breaker og wire. Dobbelttjek, at alle skruer og stykker er inde i kassen.

•Sæt ledningen til bagsiden af varmelegeme, skrivning ud af hvilke ledninger var positive, og som var negative. For eksempel, ledninger inden #14 wire vil være grøn, rød, sort og hvid. Hvis du tilsluttet den sorte ledning til den positive kilde, opmærksom på dette, så du kan gøre den sorte ledning positive i boksen breaker. Ovnen vil komme med et Ledningsdiagram notering hvilke ledninger er der i tilfælde af forvirring.

•Klippe ud af et lille hul til ledning, medmindre væggene er ufærdigt, med en hobbykniv. Montere heater med de medfølgende skruer på 2 x 4 indlæg i din væg. Brug en stud finder til at bestemme, hvor de 2 x 4 stillinger findes hvis væggene er færdig. Hvis du monterer en væggen alene, vil varmer falde under sin egen vægt. Skubbe wiren gennem hullet skal sluttes til boksen breaker.

•String din wire høj langs væggen, gennem andre ledninger huller hvis væggene er ufærdige. Hvis de er færdig, skal du køre wiren fra loftet i garagen. Skubbe wire gennem væggen, indtil det vises gennem loftet gulvet. Gå det hen over gulvet til at nå circuit breaker box, og ned gennem væggen til toppen af boksen. Der bør være et dække, skjule det hul, hvor alle dine ledninger er trukket fra i hele hjemmet. Dette er, hvor wiren skal vises.

•Drej off boksen breaker, mens du installerer wiren. Tilslut de positive ledninger til de positive skruer på en tom breaker placering ved at løsne skruen og glider wire under. Spænd skruen, og Gentag for negative og på jorden. Sæt i breaker, og drej den vigtigste afbryderen igen.

Tips & advarsler

  • Prøv aldrig ledninger noget medmindre vigtigste power-kontakten er slukket. Du kan electrocute dig selv eller kære i hjemmet ved ikke at dreje tænd sluk først. Bære handsker for at beskytte dine fingre i tilfælde af en ledning er varm.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com