Sådan afslutte rod og organisere papir

December 19

Sådan afslutte rod og organisere papir

Når det kommer til sortering ud rod i din husstand, er en af de værste syndere uvedkommende papir. Sidesten papirer er genereret af alt fra junk mail til computer udskrifter til business og finansielle dokumenter. Reducere eller fjerne papir rod i dit hjem ved at tackle problemet med en plan for at reducere, afhænde og organisere disse løse papirer.

Instruktioner

•IDENTIFY din vigtigste kilder til papir rod og arbejde for at reducere dem ved kilden. Hvis du modtager en masse junk mail, ringe eller skrive til afsenderen og bede dem om at fjerne dig fra deres lister. Overføre regninger og erklæringer til elektroniske versioner, hvis du føler dig tryg med dette. Reducere din computer udskrivning ved at overføre elektroniske kopier til håndholdte enheder eller bruge bagsiden af trykt papir til midlertidig elementer som kørende retninger eller opskrifter.

•Forøgelse antallet af affaldspapir beholdere i dit hjem. Omfatte ikke kun affald kurve men papir genbrug og Neddeling kurve, så at du vil være mindre tilbøjelige til at forlade papir liggende omkring, fordi du ikke har de rette midler til bortskaffelse. Holde beholdere så tæt som muligt på de områder, hvor papir rod har tendens til at samle de fleste.

•Sort gennem eksisterende rod før du tilføjer mere. Før deltage i aktiviteter, der er tilbøjelige til at generere mere papir, som udskrivning fra computeren, picking up mail eller købe en avis, sortere gennem eksisterende papir elementer, du ikke har sorteret eller smides væk. Dette vil hjælpe med at holde rod fra bygningen.

•Opret mere storage til vigtige papirer. Køb harmonika mapper eller et arkivskab til at gemme permanent papirer som skat papirarbejde, lejemål, pay stubbe, seneste kontoudtog eller afventer juridiske papirarbejde.

•Dedicate et sted for "igangværende arbejde" papirer. Bruge en indbakke eller mail indehaveren til at gemme papirer, der skal behandles i fremtiden, såsom oplysninger om kommende begivenheder eller ubetalte regninger. Håndtere disse papirer, så snart du kan. Brug ikke denne plads for uønsket post, papirer af affektionsværdi eller nogen andre stykker af papir, der er tilbøjelige til at sidde der på ubestemt tid.

•Indstil afsat en ordinær tid at sortere gennem rod. På trods af dine bedste indsats er det sandsynligt, at nogle papir rod vil vare ved, så tag tid på en daglig eller ugentlig basis at gå igennem det og sortere ud junk og lægge væk de værdifulde papirer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com