Sådan oprettes en Tøjvask folde Station

December 20

Sådan oprettes en Tøjvask folde Station

Gør vaskeri indebærer mere end blot kastede snavset tøj i en vaskemaskine. Rent tøj trukket frisk ud af tørretumbleren ofte kræver foldning. At skabe en folde station i din vaskerum giver et nærmere afgrænset område for at sortere, fold og stable sengetøj, håndklæder og tøj. Type og størrelse af folde station, der fungerer bedst for dig, afhænger af din ledig plads og personlige præferencer. Uanset hvad du vælger, overveje en bord-højde, som er behageligt for folde tøj uden at sætte stress på ryggen.

Instruktioner

•Measure din vaskeri område til at bestemme, hvor meget ledig plads, skal du oprette en Tøjvask folde station. Nedskrive disse dimensioner på et stykke papir. Hvis du planlægger at placere dit falsning station i midten af rummet, efterlade en minimum 2-fods området omkring stationens perimeter for lethed i gåafstand.

•Decide hvad du ønsker at indarbejde i dit vasketøj folde station udover en flad overflade for at folde tøj og håndklæder. Oplagringsområder for rengøringsmidler, sortering placeringer for ren og beskidte vasketøj og trash beholdere kendetegner Tøjvask station tilføjelser.

•Sæt et fritstående metal, plast eller træ bord i en stor Tøjvask plads. Henvise til din plads målinger for en imødekommende tabelstørrelse. En større klapbord kan også give en plads for børn at arbejde på lektier, mens du gør vaskeri. Skub store vidjeproduktionen indkøbskurve under et klapbord for sortering beskidt tøj og håndklæder. Forlade et par tomme kurve til at fylde med rene, foldet tøj for at lette i transporterer varer til deres udpegede værelser. Tuck væk en trash beholder under tabellen samt et par af afføring. Top tabellen med gennemsigtige beholdere til sortering af sokker og undertøj af farve eller størrelse. Placer en hjul beklædningsgenstand hangar i den ene ende af den falsning station til hurtigt hænge elementer, der ikke behøver foldning.

•Anbring en all-in-one Tøjvask folde station i mindre områder, Tøjvask. En Tøjvask vogn med hjul for nem mobilitet giver mulighed at være let parkeret mod en mur når den ikke er i brug. Mange kompakt, mobile Tøjvask stationer er udstyret med en vedhæftet vaskeri pose, pullout kurve til ekstra opbevaring, skuffer, hylder og en klapbord, der strækker sig ud når du har brug for det.

•Sæt en sammenfoldelig arbejdsstation til en væg til stramme vaskeri områder med meget begrænset gulvplads. Typisk, disse pladsbesparende Tøjvask stationer fold ud fra væggen for at oprette en generøs størrelse bordet når den er fuldt udvidet. Efter Tøjvask sortering og folde er afsluttet, foldes arbejdsstationen pænt fladt mod en mur, indtil det skal bruges.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com