Når at beskære et blomstrende kirsebær træ?

December 20

Når at beskære et blomstrende kirsebær træ?

Der er et stort antal af blomstrende kirsebærtræer, fra grædende sne springvand kirsebær træer til traditionelle Bing kirsebær. Beskæring blomstrende kirsebærtræer på det rigtige tidspunkt af året er vigtige for at bevare sundheden og udseendet af træ i hele dets levetid. Forkert beskæring kan føre til hæmmet vækst og sygdom.

Tidlige forår

Slutningen af vinteren eller det tidlige forår er den bedste tid at beskære en blomstrende kirsebær træ. På denne tid af året, den kirsebær træ er stadig sovende og vil tabe mindre sap gennem sårene skabt gennem beskæring, således oplever færre skader. Derudover forhindrer beskæring træet, når det er hvilende en gartner i at fjerne nye vækst, der er til gavn for træet. At fjerne dødt træ fra den foregående sæson er vigtigt for træet.

Fordele

Holder i kirsebærtræ sunde indebærer omsorgen for det på den rigtige måde. At reducere skaderne gennem beskæring begrænser sandsynligheden for, at træet vil kontrakten svampesygdomme gennem sår. Derudover hjælper beskæring i det tidlige forår, fremme ny vækst at komme ud af træet, tilføje sund nyt træ til blomstrende kirsebær. Fjerner døde eller beskadigede træ begrænser evne af skadelige insekter eller bakterie- og svampeinfektioner sygdomme fra lever på blomstringen kirsebær træ.

Efter blomstrende

Beskæring følgende frugt produktion og tab af blooms er også gavnligt for en pryd blomstrende kirsebær træ. Dette hjælper med at styre formen af trævækst for resten af sæsonen uden at beskadige produktion af blomster. Udtynde grene, der vokser alt for tæt sammen holder træet sundt og forhindrer overbelægning, hvilket kan føre til en mindre produktion af blomster i fremtidige vækst sæsoner. Afstand mellem grenene forbedrer træet evne til at producere sunde vækst.

Vedligeholdelse beskæring

Vedligeholdelse beskæring, hjælper som efter en ødelæggende storm eller pest problem, genoprette træets sundhed. Beskæring der fjerner grene, der er blevet dræbt af fysiske eller miljømæssige forhold, såsom storme, is eller faldende grene slipper af potentielt rådnende træ. Pest problemer og svampesygdomme kan også styres ved at slippe af grenene hårdest ramt af sygdom eller insekt, at begrænse deres levesteder og reducere befolkningen. Vedligeholdelse beskæring bør udføres som nødvendigt for træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com