Hvad spiser mit Knock Out roser?

December 20

Hvad spiser mit Knock Out roser?

Knockout roser er begunstiget af gartnere, fordi de er blandt de mest hårdføre af rosenplanter. Men selv om de er en af de nemmeste at vokse, Knockouts er modtagelige for visse insekter og vilde dyr, som kan æde deres blade og blomster. At vide, hvad er at skade din roser vil giver dig mulighed at have smukke blomstrer med relativ lethed.

Identifikation

Knockout roser vokser fire fod høje og tre fod bred. De er hårdføre i zoner 4 til 9. Farver spænder overalt fra en solrig gule til dyb rød.

Rådyr

Deer er en pest af Knockout roser. De kan lide at gnaske på anlægget, selvom der er torne på buskene. Sætte din Knockouts i et bur at forhindre rådyr fra at have dem til aftensmad. Forstå, hjorte ikke vil dræbe din rosenbuske, men de kan tegne blomstrer, før de er klar til at droppe.

Så fluer

Så fluer (Allantus cinctus) er små hvepse, der ikke har en stinger. Disse insekter er kendt for at spise rosenhæk blade nedenunder i stedet for på toppen. En måde at fjerne så fluer med en pind. En anden mulighed er at bruge en biorational insekticid, der ikke indeholder meget giftstof.

Biller

Visse biller som Rose Chafers og Fuller Rose biller som for at gnaske på bladene af Knockout roser om natten. Fjernelse sker ved iført handsker og plukke dem efter mørkets frembrud falder.

Kendsgerning

Pasning af din Knockout roser fra start til slut når håndtering skadedyr er en proces kendt som integreret skadedyrskontrol. Scouting, at identificere og fjerne insekter og skadedyr vil sikre sundhed og skønhed af dine roser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com