Hvad er den bedste naturlige dirigent?

December 20

Hvad er den bedste naturlige dirigent?

Mens de fleste hjem og elektriske applikationer er kabelforbundet med kobber, er kobber virkelig den bedste naturlige dirigent af elektricitet? Bortset fra kobber, kan aluminium også findes i elektriske systemer, især i ældre programmer. Så hvad er den bedste naturlige dirigent?

Typer

Blandt alle de naturlige metaller er der fire, der primært er anerkendt for deres elektriske ledningsevne. Disse omfatter kobber, aluminium, sølv og guld.

Identifikation

Kobber er en orange-farvet metal, der kan ofte ligner bronze. Aluminium er en lys hvid metal der. når de udsættes for luft, bliver oxideret og kan udvikle en overskyet, støv-lignende film. Guld er en lyse gule metal, der ikke bruges i beboelse eller kommercielle ledninger applikationer. Sølv er en lys hvid metal, der er meget modstandsdygtig over for korrosion. Det er heller ikke fundet i ledninger systemer.

Misforståelser

Mange mennesker tror, at da kobber bruges i moderne bolig- og erhvervsejendomme ledninger applikationer, det er den bedste naturlige dirigent. Det er ikke sandt. Det samme gælder for aluminium.Guld bruges i high-end elektroniske forbindelser, som er guldbelagte. Men sandheden er, guld foretrækkes til disse programmer, ikke fordi det er en stor dirigent, men snarere fordi det er meget modstandsdygtige over for korrosion.For den absolutte bedste ledningsevne, sølv er toppe.

Fordele

Sølv har delocalized elektroner, der kan bevæge sig frit. Da de er gratis at flytte, de er i stand til at holde deres metallisk obligationer intakt og elektricitet kan flyde mere rent gennem metal, med meget lidt modstand fra andre atomer.

Potentielle

Mens sølv er den bedste naturlige dirigent, vil det, som aluminium, oxidere i en ilt-rigt miljø. Derfor bruges sølv ganske ofte i specialudstyr bygget af NASA hvor det kan levere enestående ledningsevne med nogen trussel om oxiderende. Sølv kan findes inden for kredsløb af mange satellitter.

Overvejelser

Selvom sølv er den bedste dirigent af elektricitet, kobber er en meget tæt andenplads. Dette plus det faktum, at kobber er relativt billig og nem at arbejde med, gør det dirigent valg her på jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com