De gennemsnitlige udgifter til en kæde Link hegnet

December 20

De gennemsnitlige udgifter til en kæde Link hegnet

Chain link hegn giver en række fordele, men installation kan bære en heftig prisseddel. Selvom en basic, selvstændig installeret hegnet kan koste så lidt som flere hundrede dollars, professionel installation af kvalitet chain link hegn kan hæve prisen til nogle få tusinde dollars, som i januar 2011.

Typiske omkostninger

Ifølge hjem forbedring projekthjemmeside DIY eller ikke, den gennemsnitlige pris for en entreprenør til at bygge en 100-fods lang, 4-fods-høj kæde når link hegnet omkring $800 i januar 2011. Derimod kan en grundejers, der vælger at gøre arbejdet selv bygge et lignende hegn for omkring $590. Webstedet prissætning omkostninger Helper går at forklare at en 300-fods hegn med et par gates typisk koster mellem $1.800 og $2.500 i materialer og kan koste så meget som $3.300 installeret, som i januar 2011.

Arbejdskraft

DIY eller ikke forklarer, at en professionel hegnet installationsprogrammet kan installere 100 fødder af kæde link hegn i omkring syv timer, men ejendom ejere gøre arbejdet selv kan have brug for mere end to gange så længe. Typiske labor omfatter post hul grave, blanding og hælde beton til at holde polakker i sted og anvende trådnet hegn.

Værktøjer

Selvom professionelle installatører bør allerede har de nødvendige værktøjer, kan ejendom ejere, der vælger at installere chain link hegn, selv finde at værktøjer øge de samlede omkostninger. DIY eller ikke lister kræver almindeligt værktøj, der omfatter niveauer, skruenøgler, skovle, hoes, stakes, tape foranstaltninger og rør kuttere eller Save i stand til at skære metal.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com