Instruktioner om hvordan man opbygger en sten terrasse

December 20

Instruktioner om hvordan man opbygger en sten terrasse

Ved hjælp af sten til at bygge en terrasse er en måde at skabe et varigt udendørs overflade bestående af naturlige materialer. Ved hjælp af sten til at lægge din terrasse, kan du bygge en overflade, der er helt unik. Fliser af forskellige størrelser, former og farver kan bruges som byggematerialer, med den eneste begrænsning er, at stenene er lavet af en ensartet tykkelse. I modsætning til mursten brolæggere er udseendet af en sten terrasse ikke en ensartet. Det kræver omhyggelig placering af stenene til at oprette en brugbar overflade, men når placeret, de kan vare så længe som nogen solid betonplade, giver du årtier at nyde.

Instruktioner

•Undersøg fliser til at bestemme, hvis de indeholder nogen fejl, der ville gøre dem uegnede til brug. Mangler kan omfatte dybe revner, skørhed eller afskalning på overfladen. Kassér mangelfuld sten og stak de resterende sten ved siden af webstedet installation at akklimatisere dem til vejrforholdene.

•Mark området bygning til gårdhave ved at placere græsplæne flag omkringliggende område. Udgrave grundlaget for din terrasse ved at grave et 10-tomme hul i området gårdhave og derefter komprimere bunden af udgravningen ved hjælp af en plade komprimator, der er tilgængelige til leje fra en udstyr leje butik eller hjem forbedring butik.

•Fyld bunden af udgravningen med 6 inches af MOT/knuser køre, en kombination blanding af forskellige grus størrelser. Kompakt grus med plade komprimator, indtil det er 4 inches tyk. Hæld 4 inches af skarpt sand på grus og kompakt det til et lag 2 inches dyb. Den kombinerede grus og sand fungerer som en dræning seng til terrassen.

•Mix mørtel ifølge producentens anvisninger til tykkelsen af jordnøddesmør. Placere en 1-tommer lag mørtel på sandet, sprede det jævnt med en murske.

•Lay fliser i mørtel seng, startende fra siderne af udgravningen. Forlade omkring 1/5 af en tomme mellem tilstødende stene. Dette giver mulighed for ekspansion plads med skiftende vejr. Med murske, udfylde mellemrummene mellem stenene med mørtel. Fjern eventuelle overskydende mørtel fra toppen af sten til at holde det fra tørring der. Placer et stykke krydsfiner over stenene og trykke ned med en gummihammer til at sikre, at overfladen er niveau.

•Tilføj mørtel til bunden af sten, hvis det er nødvendigt, at tilføje højde for at selv overfladen. For sten lidt højere end andre, skubbe dem fast i mørtel seng. Fortsætte markedsføring sten, indtil du har fyldt webstedet udgravning. Brug sten med lange kanter at skabe så ensartet en kant til gårdhave som muligt.

•Tillad mørtel at helbrede for syv til ti dage og derefter forsegle toppen af stenene med en fugemasse, formuleret til typen sten anvendes. Børste på fugemassen ved hjælp af en lav-nap roller, indtil hele overfladen af terrassen er dækket. Udfyld nogen plads på kanten af terrassen med snavs fjernes under udgravningen. Vente en ekstra uge for mørtel at afslutte indstilling før ved hjælp af patio overflade.

Tips & advarsler

  • Større fliser kan være for tung at løfte og fjern for en enkelt person. Få hjælp, når du placerer stenene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com